محدودیت تردد شامل کدام خودروها نمیشود؟

باشگاه خبرنگاران/ رئيس پليس راهور استان همدان اعلام کرد: از امشب محدوديت ترددهاي شبانه شامل تاکسي ها، وانتها و کاميونتها نميشود.
سرهنگ علي فکري، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان همدان در اين باره گفت: محدوديت رفت و آمد از ساعت ۹ شب تا ۴ بامداد شامل همه خودروهاي شخصي ميشود، ولي خودروهاي خدمات رسان و پليس و تاکسي، وانت بارها و کاميونتها شامل اين طرح نميشوند.
او با تاکيد بر اينکه جريمه خودروها در اين طرح از طريق دوربينهاي راهنمايي و رانندگي انجام ميشود افزود: اين طرح تا ۱۴ آذر ادامه دارد و براي متخلفان در شهرهاي با وضعيت نا نجي ۵۰۰ هزار تومان جريمه و در شهرهاي با وضعيت قرمز يک ميليون تومان جريمه را به همراه دارد.
رئيس پليس راهور استان همدان با تاکيد بر مممنوعيت ورود و خروج خودرو با پلاک غير بومي و پلاک شهرستان مورد نظر در استان همدان اظهار داشت: کارکناني که از شهرستاني به شهرستان ديگر روزانه رفت و آمد دارند، که با نظر مديران بايد دورکاري کنند و يا مجوز از فرمانداري براي خودروي خود بگيرند.