تردد خودروها در کردستان ۴۳ درصد کاهش یافت

ايرنا/ مدير مرکز مديريت راههاي اداره کل راهداري، حمل و نقل جادهاي کردستان گفت: در روز اول اجراي طرح محدوديتهاي کرونايي و ممنوعيت تردد(شنبه اول آذر)، ورود و خروج خودروها به شهرهاي مختلف اين استان ۴۳ درصد کاهش يافت.
دانش زندي، مدير مرکز مديريت راههاي اداره کل راهداري، حمل و نقل جادهاي کردستان اظهار داشت: روز گذشته(يکم آذر) همزمان با آغاز طرح محدوديتهاي کرونايي و ممنوعيت تردد مسافران به منظور کاهش شيوع ويروس کرونا در اين استان ۱۲۸ هزار و ۸۹ مورد تردد ثبت شد که به نسبت روز ما قبل(۳۰ آبان) از ۴۳ درصد کاهش برخوردار است.
وي اضافه کرد: در اين مدت وسايل نقليه سنگين ۱۹ درصد ترددهاي در جادههاي استان را به خود اختصاص داد که اين سهم نسبت به روز ماقبل آن ۳۵ درصد بيشتر بوده است.
مدير مرکز مديريت راههاي اداره کل راهداري، حمل و نقل جادهاي کردستان يادآور شد: در اين مدت آمار ورودي خودروها با کاهش ۳۶ درصدي به ۲۱ هزار و ۶۲۶ مورد و خروجي از استان با ۳۶ درصد کاهش به ۲۲ هزار و ۱۶ مورد رسيد.
زندي تاکيد کرد: همچنين در اين مدت آمار ورود خودروها به سنندج مرکز استان کردستان با ۵۰ درصد کاهش به ۱۶ هزار و ۵۱۴ مورد و خروجي از اين شهر نيز با ۴۰ درصد کاهش به ۱۳ هزار و ۹۲۱ مورد رسيده است.