ورود نفوذ سامانه ناپایدار جوی از فردا به استان اصفهان

باشگاه خبرنگاران/ کارشناس اداره پيشبيني هواشناسي استان اصفهان گفت: با نفوذ سامانه ناپايدار به استان اصفهان از فردا افزايش ابر، وزش باد و بارش برف و باران مناطق غرب و جنوب و به تدريج ساير مناطق استان را فرامي گيرد.
ابراهيم هنرمند، کارشناس اداره پيش بيني هواشناسي استان اصفهان اظهار کرد: فردا پنجشنبه ششم آذر با نفوذ سامانه ناپايدار به استان اصفهان افزايش ابر، وزش باد و بارش برف و باران مناطق غرب و جنوب و به تدريج ساير مناطق استان را فرامي گيرد.
وي با بيان اينکه اين سامانه تا اواخر روز يکشنبه هفته پيش رو در استان فعال است، افزود: شدت فعاليت سامانه در مناطق غربي و جنوبي از اواخر پنجشنبه تا اوايل جمعه و سپس اواسط شنبه تا اواخر يکشنبه پيش بيني ميشود و در اين مناطق احتمال کولاک برف، مه آلودگي و اختلال در تردد شهري و جادهاي دور از انتظار نيست.
کارشناس اداره پيش بيني هواشناسي استان اصفهان با بيان اينکه جوي به نسبت پايدار تا فردا در استان حاکم است و دماي هوا بين دو تا سه درجه افزايش مييابد، ادامه داد: بيشينه و کمينه دماي هواي کلانشهر اصفهان بين ۱۵ و دو درجه سانتي گراد بالاي صفر در نوسان است.
هنرمند اضافه کرد: چوپانان با دماي ۱۵ درجه سانتيگراد بالاي صفر و بوئين و مياندشت با دماي سه درجه سانتيگراد زير صفر به ترتيب گرمترين و سردترين مناطق استان پيشبيني ميشود.