کشف ۲۳۴ کیلو حشیش طی یک عملیات منسجم پلیسی در بندرعباس

پايگاه خبري پليس/ با هوشياري و تلاش مأموران انتظامي بندرعباس طي يک عمليات ضربتي 234 کيلو و 500 گرم حشيش از يک دستگاه خودرو پژو 405 کشف شد.
سردار غلامرضا جعفري، فرمانده انتظامي استان هرمزگان گفت: در راستاي مبارزه بي امان با قاچاق مواد مخدر و مقابله با سوداگران مرگ، مأموران انتظامي شهرستان بندرعباس با انجام اقدامات اطلاعاتي و پليسي از انتقال مقاديري مواد مخدر توسط قاچاقچيان از محورهاي مواصلاتي شهرستان مطلع و پيگيري موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وي افزود: مأموران حين گشت زني و کنترل خودرو هاي عبوري، يک دستگاه پژو پارس متعلق به قاچاقچيان را شناسايي و در يک عمليات ضربتي و تعقيب و مراقبت پليسي خودرو را متوقف کردند.
فرمانده انتظامي استان هرمزگان عنوان کرد: در بازرسي از خودرو 234 کيلو و 500 گرم ماده مخدر از نوع حشيش که به طرز ماهرانهاي جاساز شده بود، کشف شد.
سردار جعفري اظهار داشت: در اين عمليات يک سوداگر مرگ دستگير و پس از تشکيل پرونده به مراجع قضايي معرفي شد.