کاهش بستری بیماران کرونایی در بیمارستانهای همدان

ايرنا/ معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان گفت: تعداد موارد مثبت بستري در بيمارستانهاي اين استان رو به کاهش است به نحوي که صبح امروز اين آمار به ۷۰۷ نفر رسيده است.
با اعمال محدوديت هاي جديد مقابله با کرونا در يک هفته گذشته روند ابتلا به بيماران در استان همدان رو به کاهش است به نحوي که آمار بيماران بستري در بيمارستان هاي استان که به حدود يک هزار و ۴۰۰ نفر رسيده بود، هم اينک به حدود ۷۰۰ نفر کاهش يافته است.
منوچهر کرمي با بيان اينکه موارد مثبت سرپايي و بستري کاهشي است بيان کرد: ميزان بيماران سرپايي از ۲۵۰ تا ۳۰۰ مورد در روز به ۱۰۰ تا ۱۲۰ نفر و بيماران بستري نيز از ۱۴۰ مورد به ۷۰ نفر در روز کاهش داشته است.
وي اضافه کرد: مجموع مراجعان با علايم تنفسي و مشکوک از ابتداي اپيدمي کرونا تاکنون ۱۹ هزار و ۹۶۲ مورد است که از اين تعداد هشتهزار و ۹۹۷ مورد مثبت شدند همچنين در بخش سرپايي از مجموع بيش از ۳۱ هزار مراجعه کننده به مراکز ۱۶ ساعته، نتيجه آزمايش ۱۴ هزار ۸۹۷ تن مثبت بود.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان اظهار داشت: روند اپيدمي کرونا در اين استان کاهشي است اما نتيجه روند فوت با ۲ تا سه هفته تاخير پايين ميآيد؛ شاخص سرايت پذيري به زير يک يعني ۸۶ صدم رسيده است.
کرمي ادامه داد: حدود ۳۹ درصد بيماران به علت شرکت در اجتماعات، دورهمي، مراسم عروسي، مهماني و مجلس ختم به کرونا مبتلا شدند اما سهم تماس هاي درون خانگي با ۵۶ درصد در بروز بيماري بسيار بالا و حائز اهميت است.
وي تاکيد کرد: تلاش کرديم با شناسايي موارد تماس نزديک با اطرافيان، روندي در شناسايي افراد مبتلا به ويژه در بخش سرپايي داشته باشيم تا بتوان خوشه و زنجيره انتقال کرونا را از بين ببريم.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان روند بيماري در بسياري از شهرستانها را رو به بهبود دانست و گفت: هر چند روند پيک بيماري از بين رفته اما بايد در بخش بستري بيشتر از گذشته مراقبت کرد همچنين در بخش سرپايي، بيماران بيشتري را با هدف قطع زنجيره ارتباط کرونا شناسايي کرد.
کرمي افزود: در زمينه بستري شاهد افزايش موارد مثبت کرونايي در سه شهرستان همدان، ملاير و کبودرآهنگ هستيم اما در ساير شهرستان ها حداکثر سه تا چهار مورد ابتلا روزانه گزارش شده است.
وي بيان کرد: با اجراي گام چهارم بسيج ملي مديريت و کنترل اپيدمي کرونا سازماندهي تيم ها آغاز شد و در برخي از شهرستان ها کار نيز آغاز شده است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان ادامه داد: يکي از ويژگي طرح شهيد سليماني اين است که با کمک بهداشت محتواهاي آموزشي تهيه شده و توسط نيروهاي بسيج و داوطلب در اختيار افراد قرار ميگيرد.
کرمي گفت: از ديگر راهبردهاي اين طرح انجام تست است که از ابتداي هفته آينده «رپيد تست» يا تست هاي تشخيص سريع در درب منزل انجام شود.
وي افزود: مبناي طرح شهيد سليماني قرنطينه خانگي براي همه افراد تا قطع زنجيره کرونا است و دراين راستا با استخراج اطلاعات از سامانه سيب و مراجعه به در خانه افراد به ويژه سالمندان نسبت به شناسايي و محافظت از انها اقدام ميشود.