نماد آخرین خبر

قیمت مرغ در استان بوشهر به 20 هزار تومان کاهش می‌یابد

منبع
فارس
بروزرسانی
قیمت مرغ در استان بوشهر به 20 هزار تومان کاهش می‌یابد

فارس/ رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان بوشهر گفت: قيمت گوشت مرغ گرم تا هفته آينده متعادل شده و براساس ستاد تنظيم بازار با قيمت هرکيلوگرم ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان عرضه مي‌شود.

محمد تقي منوچهري، رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان بوشهر با اشاره به فعال بودن مرغداري‌هاي استان اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۲۸ مرغداري فعال و توان جوجه‌‌ريزي مرغداري‌ها در هر ماه حدود دو ميليون قطعه جوجه است.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان بوشهر از جوجه‌ريزي ۶.۶ ميليون قطعه‌اي در هر دوره در مرغداري‌هاي استان بوشهر خبر داد و بيان کرد: سالانه حدود ۲۰ ميليون قطعه جوجه‌ريزي در مرغداري‌هاي استان بوشهر انجام مي‌شود که در هشت ماه گذشته به‌صورت متوسط ماهانه ۱.۶ ميليون قطعه جوجه‌ريزي شده است.
وي جوجه‌ريزي ۱.۹ ميليون قطعه‌اي در ماه آبان را مورد اشاره قرار داد و تصريح کرد: پيش بيني توليد گوشت مرغ از هفت تا ۱۴ آذر ۸۹۲ تن است و از ۱۵ تا ۲۱ آذر اين ميزان به ۸۹۸ تن افزايش مي‌يابد.
منوچهري از پيش بيني توليد و عرضه ۹۰۵ تن گوشت مرغ از ۲۲ تا ۲۸ آذر خبر داد و بيان کرد: پيش بيني توليد گوشت مرغ از ۲۹ آذر تا پنج دي ۸۰۰ تن شده است.
وي به قيمت گوشت مرغ در استان بوشهر پرداخت و خاطرنشان کرد: قيمت گوشت مرغ زنده هر کيلوگرمي از امشب به ۱۷ هزار تومان و گوشت مرغ گرم به ۲۴ هزار تومان مي‌رسد.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان بوشهر با بيان اينکه قيمت مرغ تا هفته آينده متعادل مي‌شود افزود: پيش بيني مي‌شود تا يک هفته آينده بر اساس ستاد تنظيم بازار قيمت مرغ زنده هر کيلوگرم به ۱۴ هزار تومان و گوشت مرغ گرم به ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان برسد.
منوچهري با اشاره به توزيع نهاده‌هاي دامي بين مرغداري‌ها گفت: از سه تا ۶ آذر امسال ۴۸۰۰ تن ذرت و سويا شامل ۱۹۰۰ تن سويا و ۲۹۰۰ تن ذرت از طريق سامانه بازارگاه در اختيار مرغداري‌هاي استان بوشهر قرار گرفته است.
وي با بيان اينکه نياز مرغداري‌ها به نهاده‌هاي دامي تامين شده است افزود: کل خريد نهاده‌هاي دامي توسط واحدهاي دامي و مرغداري‌هاي استان بوشهر در هشت ماه امسال ۵۶ هزار و ۶۰۰ تن به ارزش ۱۱۲ ميليارد تومان است.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان بوشهر بيان کرد: در ۸ ماه امسال ۳۳ هزار و ۳۰۰ تن ذرت، ۱۸ هزار و ۵۷۰ تن سويا و ۴ هزار و ۸۳۰ تن جو در اختيار دامداري‌ها و مرغداري‌هاي استان بوشهر قرار گرفته است.

آخرين خبر بوشهر در اينستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar