شناسایی بیماران کرونایی در اصفهان؛ به افراد مبتلا خدماتی ارائه نمیشود

تسنيم/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي اصفهان گفت: در حال حاضر براي ورود به ادارات دولتي، فرودگاهها و ترمينالها کارت ملي افراد چک ميشود، ولي شايد در مراحل بعدي ورود به مکانهاي ديگر هم مستلزم همراه داشتن کارت ملي شود.
طاهره چنگيز، رئيس دانشگاه علوم پزشکي اصفهان در مورد حضور افرادي که تست کروناي آنها مثبت ميشود، اظهار کرد: يکي از مواردي که سبب شکستن حلقه انتشار اين بيماري ميشود رعايت قوانين قرنطينه است.
وي افزود: سيستم بهداشت از تکتک بيماران کرونايي تعهدي در خصوص رعايت قوانين قرنطينه و ماندن در خانه ميگيرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اصفهان بيان کرد: تاکنون ضابطه اجرايي محکمي براي اطمينان از اين موضوع وجود نداشت. براساس مصوبه افرادي که ميخواهند به ادارات دولتي مراجعه کنند و خدمت بگيرند و يا به فرودگاهها و ترمينالها مراجعه کنند بايد حتما کارت ملي خود را به همراه داشته باشند.
وي تصريح کرد: نيروهاي انتظامي و متصديان در گوشي موبايل خود اپليکيشن "ماسک" را داشته و اين امکان براي آنها فراهم ميشود که در عرض يک ثانيه با اسکن بارکد کارت ملي، افراد را چک کنند که آيا فرد موردنظر بايد قانونا در قرنطينه باشد يا خير.
چنگيز گفت: چنانچه فردي کارت ملي به همراه نداشته باشد يا توسط اپليکيشن تاييد شود که فرد مورد نظر بايد در قرنطينه باشد، هم از ورود وي به اداره جلوگيري ميشود و هم خدمتي به آن ارائه نميشود.
وي با بيان اينکه اين طرح به صورت آزمايشي به اجرا درآمده، خاطرنشان کرد: متاسفانه براساس اطلاعات متوجه شدند که تعداد افرادي که قوانين قرنطينه را رعايت نميکردند و به مراکز عمومي مراجعه ميکردند کم نيست. بيش از 1000 نفر از افراد شناسايي شدند که بايد در قرنطينه ميماندند، ولي به فرودگاهها و ترمينالها مراجعه کرده بودند که با اين کار جان ديگران را به خطر مياندازند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اصفهان اظهار کرد: از اين هفته مقرر شده که سامانه در کل کشور رعايت شود و افراد توسط نيروهاي انتظامي و نگهبانان ورودي و همچنين تعدادي از کارکنان که روساي ادارات معرفي ميکنند، چک شوند.
وي افزود: در حال حاضر براي ورود به ادارات دولتي، فرودگاهها و ترمينالها کارت ملي افراد چک ميشود، ولي شايد در مراحل بعدي مکانهاي ديگر هم مستلزم همراه داشتن کارت ملي باشند.