کرونا بیش از ۱۶ هزار زنجانی را راهی بیمارستان کرد

باشگاه خبرنگاران/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان زنجان گفت: از زمان آغاز شيوع ويروس کرونا تاکنون ۱۶ هزار و ۷۹۳ نفر به علت ابتلا و يا مشکوک بودن به اين ويروس در مراکز درماني زنجان نمونه برداري يا بستري شده اند.
پرويز قزلباش، رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان زنجان در توضيح اين خبر گفت: از زمان آغاز شيوع ويروس کرونا تاکنون ۱۶ هزار و ۷۹۳ نفر به علت ابتلا و يا مشکوک بودن به اين ويروس در مراکز درماني استان زنجان نمونه برداري يا بستري شده اند.
او افزود: از ظهر ديروز تاکنون ۴۵ نفر به آمار مبتلايان به کرونا ويروس بستري شده در استان زنجان افزوده شده است.
قزلباش گفت: از ظهر ديروز تاکنون با جان باختن ۸ تن ديگر آمار فوتيهاي کرونايي استان زنجان به ۹۱۹ نفر رسيده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان زنجان گفت: از مجموع بيماران مبتلا به اين ويروس تا به امروز ۴ هزار و ۷۷۲ نفر با بهبودي کامل از بيمارستان ترخيص شده اند.
در استان زنجان هم اکنون ۵۷۳ نفر به علت ابتلا به ويروس کرونا در مراکز درماني بستري هستند.