نماد آخرین خبر

اعزام تجهیزات لجستیک پتروشیمی به مناطق آبگرفته ماهشهر

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
اعزام تجهیزات لجستیک پتروشیمی به مناطق آبگرفته ماهشهر

باشگاه خبرنگاران/ رئيس HSE سازمان منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي گفت: تجهيزات لجستيک پتروشيمي به مناطق دچار آبگرفتگي ماهشهر و بندر امام خميني(ره) اعزام شدند.

مهرزاد غيبي، رئيس HSE سازمان منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي اظهار کرد: در‌پي بارندگي آبگرفتگي مناطق مسکوني بندر ماهشهر، اين سازمان چندين دستگاه پمپ صنعتي را براي رفع آبگرفتگي در اختيار شهرداري‌هاي مناطق شهرستان قرار داد.
او افزود: چند دستگاه الکترو پمپ و ديزل پمپ ۶ و ۸ اينچ و تجهيزاتي مثل باراني و چکمه به درخواست فرمانداري شهرستان، تحويل شهرداري‌هاي بندرامام خميني(ره) و چمران شد.
غيبي با بيان اينکه در اين عمليات جانمايي و بکارگيري از تجهيزات بر عهده شهرداري‌ها است و منطقه ويژه به عنوان پشتيبان عمليات، تامين تجهيزات را بر عهده دارد، اظهار داشت: علاوه بر آن، يک دستکاه تريلر پمپ ديزلي در بخش کرونايي‌هاي بيمارستان ممکو مستقر شد و تاسيسات برقي بيمارستان شهرک بعثت در معرض آبگرفتگي بود و با رفع آبگرفتگي، تلاش شد از قطع برق و در‌خطر قرار گرفتن بيماران جلوگيري شود.
براساس اين گزارش؛ طي اين عمليات، شهرداري منطقه، گمرک منطقه و آتش نشاني سازمان منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي با هماهنگي با مديريت ارشد منطقه پشتيباني را تا اتمام عمليات بر عهده دارند.
در شهر چمران با شکافي که در جاده ورودي شهر داده شد، آب منطقه نيزار به زمين‌هاي مجاور منتقل شد تا تاسيسات آبفا بتواند آب‌هاي سطحي را جمع آوري کند.
 


 

آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today