نماد آخرین خبر

حدود ۲ هزار دستگاه خودرو از مبادی ورودی بوکان برگشت داده شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
حدود ۲ هزار دستگاه خودرو از مبادی ورودی بوکان برگشت داده شدند

ايرنا/ فرمانده انتظامي بوکان با اشاره به اجراي طرح مديريت هوشمند محدوديت‌ها و ممنوعيت‌ها از اول آذرماه سال جاري، گفت: طي اين مدت يک هزار و ۹۹۰ دستگاه انواع خودرو از مبادي ورودي اين شهرستان به دليل اين محدوديت‌ها برگشت داده و از ورود آن به اين شهرستان جلوگيري شد.

سلمان حيدري، فرمانده انتظامي بوکان اظهار کرد: تمامي مبادي ورودي و خروجي شهرستان بوکان که به نوعي مبداء ورود به استان‌هاي غربي کشور از طرف استان کردستان به شمار مي‌رود از سوي ماموران پليس به‌صورت شبانه‌روزي تحت کنترل قرار دارد.
وي با اشاره به اينکه در طرح جامع محدوديت‌هاي کرونايي، ورود خودروها با پلاک غيربومي به شهرها ممنوع است، افزود: تردد خودروهاي غيربومي طي اين مدت تنها با برگه‌هاي تردد امکان‌پذير است و تردد خودروها غيرمجاز در شهرهاي با وضعيت قرمز تا يک ميليون تومان جريمه همراه خواهد بود.
فرمانده انتظامي بوکان اضافه کرد: در همين راستا و به دنبال اعمال محدوديت‌هاي ترافيکي براي خودروهاي غيربومي و تمرد برخي از رانندگان، تاکنون ۱۱۸ دستگاه خودرو جريمه ۵۰۰ هزار توماني شده‌اند.
وي بيان کرد: محدوديت ورود خودروهاي غيربومي به شهرستان بوکان همچنان پابرجاست و در صورت ورود غيرقانوني خودرويي به حوزه استحفاظي بوکان طبق قانون ۵۰۰ هزار تومان جريمه مي‌شود.
حيدري با بيان اينکه مردم بايد محدوديت‌ها را جدي گرفته و از تردد غيرضروري خودداري کنند، گفت: نظارت پليس بر تردد خودروها به صورت هوشمند است و متوقف نکردن احتمالي خودروهاي متخلف به معني بي‌توجهي به تخلف آنها نيست.
وي افزود: محدوديت‌هاي جديد کرونايي که از اول آذرماه همزمان با سراسر کشور و براساس وضعيت‌هاي قرمز، نارنجي و زرد در اين شهرستان نيز آغاز شده است، به لحاظ نحوه اجراي محدوديت‌ها هيچ تفاوتي با ساير استان‌ها و شهرستان‌هاي کشور ندارد.
فرمانده انتظامي بوکان ادامه داد: با توجه به اينکه حفظ سلامت و صيانت از شهروندان براي مسئولان از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، برخورد با خودروهايي که قانون ستاد کرونا را رعايت نکنند برابر با مصوبات تعيين شده خواهد بود.
وي گفت: پليس در جهت کنترل ترددهاي غيرمجاز و مقابله با زنجيره انتقال ويروس کرونا به صورت شبانه‌روزي در مبادي‌ ورودي اين شهرستان مسقر است.


آخرين خبر آذربايجان غربي در اينستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today