نماد آخرین خبر

تعطیلی‌ها از هفته آینده چگونه خواهد بود؟

منبع
رکنا
بروزرسانی
تعطیلی‌ها از هفته آینده چگونه خواهد بود؟

رکنا/ با نزديک شدن به پايان زمان دو هفته‌اي تشديد محدوديت‌هاي کرونايي و بيرون آمدن بسياري ا شهرها از وضعيت قرمز، سخنگوي ستاد ملي مبارزه با کرونا، درباره اعمال محدوديت‌هاي کرونايي در هفته آينده، توضيحاتي ارائه داد.

عليرضا رئيسي، سخنگوي ستاد ملي مبارزه با کرونا با عنوان اين مطلب که در شهرهاي نارنجي فقط فعاليت گروه‌هاي شغلي سه و چهار ممنوع است، گفت: در اين دو گروه شغلي، بيشتر کسب و کارها مي‌توانند به فعاليت خود ادامه دهند به جز مراکزي مانند پاساژهاي سرپوشيده، تالارهاي مراسم، سينماها و برخي از اماکن فرهنگي و مذهبي که امکان تجمع در آنها وجود دارد.
وي افزود: با محدوديت‌هايي که از اول آذر ۹۹ اعمال شد، ميزان رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي به بالاي ۹۰ درصد رسيده است.
سخنگوي ستاد ملي مبارزه با کرونا ادامه داد: نتايج بررسي‌هاي ما نشان مي‌دهد که روند بستري‌هاي بيماران کرونايي در ۱۶۰ شهر قرمز (سطح هشدار ۳)، کاهشي بوده است.
وي افزود: در حال حاضر ۶۴ شهر در وضعيت قرمز باقي مانده‌اند و مابقي شهرها نارنجي شده‌اند.
سخنگوي ستاد ملي مبارزه با کرونا، با عنوان اين مطلب که شهرهاي اردبيل، مشهد، بجنورد، زاهدان، شيراز، قزوين، ياسوج، گرگان، رشت و ساري هنوز در وضعيت قرمز قرار دارند، گفت: تهران و بسياري از مراکز استان‌ها از وضع قرمز خارج شده‌اند.
وي درباره کسب و کارهاي مجاز در شهرهاي قرمز کرونايي، اظهار داشت: در اين شهرها محدوديت‌ها مانند گذشته برقرار است البته فعاليت کسب و کارهايي مانند تعميرگاه‌ها که جنبه پشتيباني از زندگي مردم را دارند مجاز است و مراکزي که ارتباط مستقيم با سلامت، امنيت و تغذيه مردم دارند در شهرهاي قرمز هميشه باز بودند و مابقي مشاغل تعطيل هستند.
رئيسي درباره محدوديت‌هاي تردد هم گفت: تردد در شهرهاي قرمز و نارنجي همچنان با محدوديت روبرو است و پيشنهاد اعمال منع تردد داخل شهري از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح را حتي در شهرهاي نارنجي داده‌ايم که روز شنبه در ستاد ملي مقابله با کرونا تصميم گيري خواهد شد.
وي درباره فعاليت ادارات و بانک‌ها نيز افزود: بانک‌ها حتي در وضع قرمز هم به فعاليت خود ادامه دادند و در وضع نارنجي هم با همان شرايط انجام مي‌شود و کارکنان ادارات هم حداکثر با ۵۰ درصد نيروها فعاليت خواهند کرد.
رئيسي با اشاره به رديابي بيماران کرونايي با تلفن همراه، گفت: رديابي از طريق تلفن همراه تنها يک هشدار است، ولي موضوع اصلي کنترل افراد با کد ملي براي ورود به ادارات است و در چند روز گذشته از سوار شدن بيش از ۳ هزار و ۴۱۶ نفر از افراد کرونا مثبت در هواپيما، قطار و اتوبوس‌هاي بين شهري جلوگيري شده است.