برخورد جدی با تجمع تورهای گردشگری در باغویلاهای دزفول
![برخورد جدی با تجمع تورهای گردشگری در باغویلاهای دزفول](https://app.akharinkhabar.ir/images/2020/12/15/14b63989-9455-4a42-b3bc-20531dddf6f4.jpeg)
باشگاه خبرنگاران/ فرمانده انتظامي دزفول گفت: نيروي انتظامي و دستگاه قضايي با تورهاي گردشگري و افراد برگزارکننده دورهمي در باغ ويلاهاي اين شهرستان برخورد ميکند.
سرهنگ روح الله گراوندي، فرمانده انتظامي دزفول در اين باره اظهار کرد: طبق مصوبات ستاد مقابله با کرونا و در زمينه حفظ سلامت شهروندان و جلوگيري از شيوع بيشتر اين بيماري، برگزاري هرگونه دورهمي خانوادگي و مجالس جشن و ورود تورهاي گردشگري در باغات شهرستان ممنوع است.
او افزود: طبق هماهنگي انجام شده با دستگاه قضايي در صورت مشاهده هرگونه تخلف نسبت به مصوبات ستاد کرونا، به طور قطع با تجمع افراد و مسافران در باغات به صورت قانوني با خاطيان برخورد و باغ متخلف پلمب خواهد شد.
سرهنگ گراوندي با بيان اينکه موجران باغ ويلاهايي که بدون در نظر گرفتن سلامت مردم اقدام به اجاره باغ خود به تورهاي گردشگري و ديگر افراد ميکنند، عنوان کرد: از همه شهروندان و مسافران تقاضا ميشود که از تجمع و برگزاري مجالس دورهمي در قالب تورهاي گردشگري در باغات خودداري کنند.
فرمانده انتظامي دزفول ادامه داد: شهروندان نيز در صورت مشاهده هرگونه تخلف کرونايي مراتب را از طريق شماره ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.