هیچ یک از نقاط استان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز کرونایی نیست
تسنيم/ رئيس مرکز بهداشت چهارمحال و بختياري با بيان اينکه خوشبختانه هيچ يک از مناطق استان داراي وضعيت قرمز نيست، گفت: اگرچه در وضعيت نارنجي قرار داريم اما نبايد رعايت پروتکلها از سوي مردم و مسئولان ناديده گرفته شود.
سيدراشد جزايري، رئيس مرکز بهداشت چهارمحال و بختياري ظهر امروز در جلسه قرارگاه عملياتي ستاد استاني مقابله با کرونا، اظهار داشت: همزمان با اعمال محدوديتها از اول آذرماه در کشور و استان شاهد کاهش مراجعين سرپايي، موارد مثبت سرپايي، بستري و مرگ و مير هستيم.
رئيس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه خوشبختانه هيچ يک از مناطق استان داراي وضعيت قرمز نيست، افزود: اگرچه استان در وضعيت قرمز نيست اما نقاط نارنجي جزو وضعيت پرخطر محسوب ميشوند و نبايد رعايت پروتکلها از سوي مردم و مسئولان ناديده گرفته شود.
جزايري گفت: طبق آخرين آمارها، تعداد موارد نمونهگيري در استان 58 هزار و 37 مورد، موارد مثبت 21 هزار و 634 مورد و تعداد موارد مرگ و مير از مرز 600 نفر عبور کرده است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد با اشاره به طرح شهيد سليماني با مشارکت بسيج، هلال احمر، استانداري و دستگاههاي حمايتي، تصريح کرد: بالغ بر 402 محله شناسايي شده که در زمينه اجراي طرح 46 درصد اجرايي شده است.
رئيس مرکز بهداشت استان تاکيد کرد: مراکز نمونهگيري از 17 مرکز به 77 مرکز اضافه شده است، گرچه به دليل کاهش تعداد مراجعين، تستها نيز کاهش يافته است.
وي ادامه داد: از طرفي اين نگراني وجود دارد که افراد گرفتار بيماري مخفيکاري کنند و نسبت به تست کرونا اقدام نکنند که پيگير اين موضوع هستيم که درمان به موقع صورت گيرد.
جزايري بيان داشت: در دورترين نقاط استان که در گذشته امکان انجام تست وجود نداشت، اکنون تست سريع گرفته ميشود، از طرفي تيمهاي سيار مشخص شدهاند و تنها از افراد ناتوان در درب منازل تست گرفته ميشود.
وي با اشاره به اپليکيشين ماسک، تصريح کرد: در ابتدا 15 اداره اعلام آمادگي کردند که تقاضا ميشود با توجه به اينکه محدوديتي در اين زمينه وجود ندارد، هر اداره انتظامات خود را اعلام کند تا کد کاربري آنها صادر شود و کساني که تست مثبت دارند و قرنطينه خانگي را رعايت نميکنند مشخص و برخورد قانوني از سوي دادگستري و دادستاني انجام شود.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد با اشاره به برگزاري شب يلدا به صورت مجازي، تاکيد کرد: طبق آخرين تحقيقات انجام شده، در صورتي که بتوان دورهميهاي کوچک خانوادگي را کنترل کرد، 83 درصد از موارد ابتلا به ويروس کرونا کاهش مييابد که از اين طريق کمک شاياني به قطع زنجيره انتقال خواهد کرد.
در ادامه حسين مالکي، معاون حمل و نقل اداره کل راهداري و حمل و نقل جادهاي استان گفت: از ابتداي آذرماه با آغاز اعمال محدوديتها، مجموع تردد استان 5 ميليون و 418 هزار و 94 خودرو بوده که 18.2 درصد کاهش در ورودي استان و کاهش 40.9 درصدي در خروجي استان داشتيم.
گفتني است، طبق اعلام کشوري و از جمله موارد جديد، صنف قنادي، کافه قنادي و شيريني فروشي به گروه شغلي يک تغيير يافته است.