تعطیلی مدارس خراسان رضوی یک هفته دیگر تمدید شد

ايرنا/ مديرکل آموزش و پرورش خراسان رضوي گفت: آموزش حضوري در مدارس اين استان به دليل شيوع کرونا تا پايان هفته آينده تعطيل است.
قاسمعلي خدابنده، مديرکل آموزش و پرورش خراسان رضوي اظهار کرد: بر اين اساس از ۲۹ آذر ماه جاري تا چهارم دي ماه همانند چهار هفته گذشته آموزش مدارس به شکل غيرحضوري و از طريق آموزش مجازي و شبکه شاد براي دانشآموزان انجام خواهد شد.
وي ادامه داد: خدمترساني به مردم متوقف نخواهد شد و ادارات آموزش و پرورش استان در مناطق داراي وضعيت نارنجي کرونايي با ۵۰ درصد و در مناطق داراي وضعيت قرمز با حداقل نيرو فعال خواهند بود.
مديرکل آموزش و پرورش خراسان رضوي گفت: هيچ يک از مدارس و آموزشگاههاي غيردولتي از اين قاعده مستثني نيستند و در صورت برگزاري کلاس حضوري با مسوولان آنها برخورد لازم انجام خواهد شد.
خدابنده افزود: تمامي مديران مدارس براي پيگيري استمرار آموزشهاي مجازي بايد به نحو مطلوب برنامه ريزي کنند.