نماد آخرین خبر

رئیس اداره تعزیرات جاسک معرفی شد

منبع
مهر
بروزرسانی
رئیس اداره تعزیرات جاسک معرفی شد

مهر/ علي خشنود به عنوان رئيس جديد تعزيرات حکومتي شهرستان جاسک معرفي شد.

محمد رادمهر، فرماندار جاسک گفت: اداره تعزيرات مستقل در جاسک مطالبه بحق مردم جاسک بوده که امروز محقق شد. فرهنگ سازي بجاي مسائل تعزيري بايد به اصناف مختلف ومردم آموزش دهيم.
وي به شرح وظايف تعزيرات حکومتي پرداخت و گفت: وظيفه تعزيرات حکومتي علاوه بر اجراي قانون و برخورد با متخلفين به ويژه احتکار کننده وکم فروشان، همچمين نوع نگاه آنها در راستاي به وضعيت معيشتي و اقتصادي جامعه و همچنين رفع مشکلات مردم و تسريع در حل برخي خرده پرونده ها باشد.
رادمهر اضافه کرد: هنر اين دستگاه در رسيدگي به تخلفات و نظارت بر بازار اين است که نبايد تخريبي در روند رونق توليد ايجاد کند و همچنين اجازه مداخله ديگران را نيز ندهد.
فرماندار جاسک تاکيد کرد: حمايت از توليد ملي، استفاده از ظرفيت‌هاي دولتي و غير دولتي، اصلاح و بهبود محيط کسب و کار و حمايت از سرمايه گذاري داخلي و خارجي مواردي است که ايجاب مي‌کند سازمان تعزيرات حکومتي در نظارت و کنترل بازار به آنها توجه داشته باشد.
در پايان اين مراسم علي خشنود به عنوان رئيس جديد تعزيرات حکومتي جاسک معرفي شد و از زحمات اصغر سلمان‌زاده تقدير به عمل آمد.

آخرين خبر هرمزگان در اينستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today