کشف وسایل زندهگیری «سهره طلایی» در نهاوند؛ شکارچیان فرار کردند
ايسنا/ رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان نهاوند گفت: با تلاش مستمر محيط بانان شهرستان نهاوند وسايل زنده گيري و دو سهره طلايي کشف و ضبط شد.
مهرداد سلگي، رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان نهاوند در توضيح اين خبر تشريح کرد: ظهر روز گذشته مأموران يگان حفاظت در حين گشت و کنترل روزانه از مناطق تحت مديريت و حوزههاي استحفاظي، يک گروه متخلف که اقدام به زنده گيري پرندگان ميکردند را شناسايي کردند که متخلفان با مشاهده مأموران متواري شدند.
وي با بيان اينکه مأموران اجرايي در تعقيب و گريز موفق به دستگيري آنها نشده و متواري شدند که با هماهنگي مراجع قضايي دستگيري آنها در دستور کار قرار خواهد گرفت، افزود: از اين متخلفان دو سهره طلايي، يک رشته دام زنده گيري پرندگان، يک عدد قفس چوبي و يک قفس فلزي کشف و توقيف شد که سهرههاي طلايي توسط محيط بانان به اداره محيط زيست تحويل شد و پس از بهبودي کامل و بازيابي توان پرواز رهاسازي خواهند شد.
سلگي هشدار داد: هر گونه تيراندازي، شکار، زنده گيري، آزار و اذيت حيوانات و صيد گونه هاي جانوري بدون کسب مجوز تخلف بوده و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد قاطع و قانوني خواهد شد بنابراين از مردم شهرستان خواستار گزارش تخلفات زيست محيطي از طريق سامانه ارتباطات مردمي ۱۵۴۰ هستيم.
رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان نهاوند در ادامه اعلام کرد: در صورت مشاهده و گزارش هر گونه شکار و تيراندازي در کليه مناطق شهرستان نهاوند طبق قوانين و مقررات و تکاليف سازماني محيط زيست با متخلفان برخورد قانوني و قاطع خواهد شد.