نماد آخرین خبر

آب بهای مشترکان کم مصرف رایگان می‌شود

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
آب بهای مشترکان کم مصرف رایگان می‌شود

باشگاه خبرنگاران/ معاون عمراني استانداري فارس گفت: بر اساس مصوبه هيئت وزيران، آب بهاي مشترکاني که مصرف آن‌ها مطابق الگوي تعيين شده باشد، با تخفيف ۱۰۰ درصد محاسبه خواهد شد.

محمود رضايي، معاون عمراني استانداري فارس گفت: پس از آغاز به کار فرآيند تخفيف ۱۰۰ درصدي هزينه برق به مشترکان کم مصرف، دولت دوازدهم نسبت به ادامه اين فرآيند به وسيله رايگان کردن هزينه آب مشترکان کم مصرف اقدام کرد، در اين راستا هيئت وزيران جزئيات طرح رايگان کردن هزينه آب مشترکان کم مصرف را نيز اعلام کرد.
او افزود: مطابق اين مصوبه و با هدف بهينه سازي مصرف آب و تشويق مشترکان کم مصرف خانگي، به وزارت نيرو اجازه داده ميشود صورت حساب آب و فاضلاب مشترکان با مصرف تا يک سوم الگوي تعيين شده قانون توسعه و بهينه سازي آب شرب شهري و روستايي در کشور را با تخفيف ۱۰۰ درصد محاسبه کنند.
رضايي اظهار کرد: اين تخفيف صرفا سکونتگاه‌هاي دايمي در حال بهره برداري شهري و روستايي را شامل شده و واحد‌هاي خالي از سکنه و سکونتگاه‌هاي غير دائم نظير باغ ويلا‌ها و خانه باغ‌هاي را مشمول نخواهد شد.
او گفت: مشترکان با مصرف ماهيانه بيش از الگوي مصرف، ۶ ماه فرصت دارند تا نسبت به اصلاح رفتار مصرفي و کاهش مصرف آب اقدام کنند.
به گفته معاون عمراني استانداري فارس در پايان اين دوره، بهاي آب آن دسته از مشترکيني که مصرف آنان بيش از الگوي تعيين شده باشد، به پيشنهاد وزارت نيرو و تصويب شوراي اقتصاد افزايش خواهد يافت.
رضايي اضافه کرد: در راستاي اجراي اين مصوبه وزارت نيرو موظف شده است ضمن اطلاع رساني، آموزش و فرهنگ سازي، مشترکين پرمصرف را نسبت به استفاده از وسايل کاهنده مصرف با هدف اصلاح رفتار و کاهش مصارف غير ضروري ترغيب کند.

آخرين خبر فارس در اينستاگرام :
https://instagram.com/fars.online