شمار جان باختگان کرونا در مهاباد به ۳۱۹ نفر افزایش یافت

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
شمار جان باختگان کرونا در مهاباد به ۳۱۹ نفر افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي آذربايجان غربي گفت: با فوت يک بيمار ديگر در شهرستان مهاباد آمار جان باختگان کرونا ويروس به ۳۱۹ نفر رسيد.

جواد آقازاده رئيس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات درماني آذربايجان غربي اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵ مورد فوت بر اثر کرونا ويروس در استان ثبت شد که با احتساب اين فوتي‌ها مجموع قربانيان اين ويروس به ۳ هزار و ۴۹۹ نفر افزايش پيدا کرد.
آقازاده افزود: در حال حاضر تعداد کل بستري‌هاي مربوط به بيماري‌هاي سندرم حاد تنفسي در آذربايجان غربي به ۳۳۳ نفر رسيده است که از اين تعداد ۱۹۹ نفر مشکوک و ۱۹۸ نفر مبتلا به کرونا هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي آذربايجان غربي تصريح کرد: تعداد بستري‌شدگان در آي‌سي‌يو نيز ۱۰۶ نفر بوده که از اين تعداد، ۲۷ نفر به دستگاه تنفس مصنوعي متصل هستند.
آقازاده خواستار رعايت شيوه نامه‌هاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي از سوي مردم شد و اضافه کرد: با استفاده از ماسک و کاهش ارتباطات با ديگران و حضور نداشتن در اجتماعات مي‌توان روند ابتلا به کوويد ۱۹ را کاهش داد.

آخرين خبر آذربايجان غربي در اينستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today