نماد آخرین خبر

تقلب ۹۰۰ میلیون ریالی در مخلوط کردن گوشت گاو و گوسفند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تقلب ۹۰۰ میلیون ریالی در مخلوط کردن گوشت گاو و گوسفند

باشگاه خبرنگاران/ رئيس سازمان صمت فارس از تخلف برخي قصابي‌ها در شيراز خبر داد و گفت: پرونده تخلف يکي از قصابي‌ها در فروش تقلبي گوشت گوسفند به ارزش ۹۰۰ ميليون ريال تشکيل شد.
 
حميدرضا ايزدي، رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس افزود: بر اساس گزارش‌هاي دريافتي و شکايات مردمي پرونده تخلف در فروش گوشت گوسفند براي يکي از قصابي‌ها در شيراز به ارزش ۹۰۰ ميليون ريال تشکيل و به تعزيرات حکومتي ارسال شد.
به گفته او، بعضي قصابي‌ها گوشت گوساله و گوسفند را با هم‌مخلوط کرده و با قيمت گوشت گوسفند به فروش مي‌رسانند.
ثبت تخلف ۲۹ ميليون ريالي در فروش اجباري تخم مرغ
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس به تخلف ۲۹ ميليون ريالي فروش اجباري يک شرکت پخش کالا اشاره کرد و ادامه داد: يکي از شرکت‌هاي پخش کالا نيز برخي سوپرمارکت‌ها را مجبور به خريد اجباري زيتون خوراکي در ازاي فروش تخم‌مرغ مي‌کرد که براي اين تخلف هم تشکيل پرونده داده شد.

ايزدي با اشاره به اين که بررسي اين موضوع نيز در دستور کار بازرسان اين سازمان قرار گرفته بيان کرد: پرونده تخلف براي اين کلاهبرداران و متخلفان تشکيل و به اداره کل تعزيرات حکومتي استان ارجاع داده شده است.
رئيس سازمان صمت فارس ضمن تاکيد بر اعلام و گزارش شهروندان با مشاهده هر نوع تخلف اقتصادي با سامانه ۱۲۴، از مديران واحد‌هاي صنفي خواست در صورت مشاهده فروش اجباري کالا توسط شرکت‌هاي پخش، موارد تخلف از قبيل گرانفروش، کم فروشي و خريد اجباري را از طريق اين سامانه يا شماره تماس ۳۲۳۴۰۰۰۰ به ستاد خبري سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس اطلاع دهند تا در اسرع وقت مورد بررسي قرار بگيرد.

آخرين خبر فارس در اينستاگرام :
https://instagram.com/fars.online