نماد آخرین خبر

ورود سامانه بارشی به آسمان لرستان از روز پنجشنبه

منبع
فارس
بروزرسانی
ورود سامانه بارشی به آسمان لرستان از روز پنجشنبه

فارس/ معاون توسعه و پيش‌بيني هواشناسي لرستان گفت: روز پنج‌شنبه يک سامانه بارشي جديد وارد لرستان مي‌شود، که بر اساس پيش‌بيني‌ها بارش‌هاي اين سامانه از سامانه هفته گذشته بيشتر خواهد بود.

زينب اکبري، معاون توسعه و پيش‌بيني هواشناسي لرستان امروز اظهار داشت: سامانه بارشي که از در روزهاي گذشته در استان فعال بود باعث شد که به‌صورت ميانگين شاهد ۱۴ ميلي‌متر بارندگي در لرستان باشيم.
وي با بيان اينکه شهرستان دورود با بارش ۲۰ ميلي‌متري بيشترين بارندگي را به خود اختصاص داده‌است، افزود: اين سامانه بارشي باعث شد تمام مناطق سردسيري و کوهستاني استان شاهد بارش برف باشند و شهر نورآباد با ۱۳ سانتي‌متر بارش برف بيشترين مقدار را به خود اختصاص داد.
معاون توسعه و پيش‌بيني هواشناسي لرستان بيان کرد: آسمان استان تا پايان روز چهارشنبه جو آرام و پايداري را تجربه مي‌کند و طي اين مدت شاهد افزايش سه درجه‌اي دماي روزانه و شبانه استان هستيم.
اکبري با اشاره به اينکه روز پنج‌شنبه يک سامانه بارشي جديد وارد لرستان مي‌شود، تصريح کرد: بر اساس پيش‌بيني‌ها بارش‌هاي اين سامانه از سامانه قبلي بيشتر خواهد بود.
وي خاطرنشان کرد: از ابتداي سال زراعي تا به امروز به طور متوسط بارش در سطح استان ۲۰۱ ميلي‌متر بوده است همچنين طي اين مدت بيشترين بارش مربوط به شهرستان دورود با ۲۶۴ ميلي‌متر بارندگي  بوده است.

آخرين خبر لرستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy