نماد آخرین خبر

نخستین پردیس سلامت کشور در قم راه‌اندازی می‌شود

منبع
تسنيم
بروزرسانی
نخستین پردیس سلامت کشور در قم راه‌اندازی می‌شود

تسنيم/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم با اشاره به ارتقاء جايگاه اين دانشگاه گفت: جايگاه اين دانشگاه از تيپ سوم به تيپ دوم ارتقاء يافت.

محمدرضا قدير ‌رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم با اشاره به ارتقاي دانشگاه علوم پزشکي قم اظهار داشت: با توجه به محدوديت‌هاي کرونايي، اين دانشگاه رشد چشم‌گيري در حوزه علم و فناوري داشته است، به‌طوري‌که رتبه برتر را در ميان دانشگاه‌هاي تيپ سه کشور را به خود اختصاص داد.
وي افزود: راه‌اندازي نخستين پرديس سلامت کشور نيز توسط اين دانشگاه در دست اقدام است که اميدواريم در کمترين زمان ممکن به بهره‌برداري برسد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم به فعاليت‌هاي پژوهشي اين دانشگاه در دوران کرونا اشاره و مهم‌ترين آن را بررسي و دريافت بيش از 300 طرح تحقيقاتي مربوط به کوويد 19 و انجام حدود 90 طرح تحقيقاتي عنوان کرد.
قدير تصريح کرد: استان قم با دارا بودن يک شهرستان، پنج بخش، شش شهر و 9 دهستان خصوصيت‌هايي نسبت به ساير استان‌ها دارد که يکي در بحث تجمع نسبت به مساحت و ديگري تراکم و تردد زياد است، به‌طوري‌که اين استان معبر 17 استان ديگر است و اين موضوع نيز حساسيت خاصي به استان داده است.
استان قم داراي 27 مرکز خدمات جامع سلامت شهري است 
وي ابراز کرد: استان قم داراي 27 مرکز خدمات جامع سلامت شهري، 9 مرکز خدمات جامع سلامت روستايي،87 پايگاه شهري و 59 خانه بهداشت و پنج مرکز بهداشتي و درماني شهري و روستايي است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني قم همچنين به اقدامات مهم زيرساختي و تجهيزاتي اين دانشگاه در دوران همه‌گيري کرون‌ ويروس اشاره کرد و گفت: مهم‌ترين اقدام راه‌اندازي بيمارستان اميرالمؤمنين(ع) در هشت طبقه بوده که افتتاح شد.
قدير اضافه کرد: اين بيمارستان يکي از مجهزترين بيمارستان‌هاي کشور است که با نقشه تيپ ساخته‌شده و در حال حاضر نيز خدمات زيادي را به بيماران کرونايي ارائه مي‌دهد.
وي به‌اضافه شدن نيرو به تعداد نيروهاي درماني قم اشاره کرد و گفت: از ابتداي اسفندماه سال گذشته تا نيمه آذرماه امسال، 934 پرسنل، در قالب نيروهاي پيماني، قراردادي و جهادي و برخي دانشجويان ترم آخر پرستاري و پرستاران داوطلب در مراکز درماني اين شهر ازجمله بيمارستان‌ها به‌کارگيري شدند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم گفت: از تهديد کرونا فرصت ساختيم و در اين مدت سه دستگاه سي‌تي‌اسکن براي بيمارستان شهدا، اميرالمؤمنين(ع) و کامکار به همراه ساير تجهيزات بيمارستاني ازجمله دستگاه‌هاي مجهز اکسيژن ساز براي توسعه بخش بهداشت و درمان اين استان خريداري شد.
قدير از همکاري تمام نهادهاي اجرايي استان و نيروهاي داوطلب مردمي به‌ويژه  نيروهاي بسيج و طلاب جهادي در دوران کرونا قدرداني کرد و افزود: اين همکاري‌ها تأثير بسزايي در راستاي مبارزه با کوويد19 داشته و اميدواريم هرچه زودتر شاهد ريشه‌کني اين بيماري باشيم.


آخرين خبر قم در اينستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday