نماد آخرین خبر

افتتاح مزرعه پرورش عقرب در فامنین

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی

صدا و سيما/ مرکز پرورش عقرب با هدف حفظ گونه‌هاي طبيعي و آندوميک ايران در شهرستان فامنين به بهره برداري رسيد.

در سال ۱۳۹۶ با تاييد اداره کل محيط زيست استان همدان و نظارت اداره محيط زيست شهرستان فامنين، ساخت "مزرعه پرورش عقرب" آغاز شد و در طول ۳ سال و ۲۱ هزار نفر ساعت کار، مجموعه با سرمايه گزاري افزون بر ۳ و نيم ميليارد تومان به بهره برداري رسيد. 
فاطمه موسوي مويد، مدير محيط زيست شهرستان فامنين در اين باره گفت: براي جلوگيري از صيد بي رويه و کنترل نسل عقرب‌هاي مولد، عقرب‌هاي مولد از محيط زيست صيد و در اين مجموعه تکثير مي‌شود و بعد از آنکه تعداد آن‌ها به يک اندازه مناسب از لحاظ سن و تعداد رسيد، عمليات زهرگيري آغاز مي‌شود.
کَژدُم يا عقرب يکي از گونه‌هاي بندپايان رده عنکبوتيان است که ۸ پا و نيشي با زهر کشنده دارد. 
از زهر عقرب براي ساخت پادزهر و همچنين دارو براي درمان ديابت، سرطان و روماتيسم استفاده مي‌شود.
همچنين مطالعات نشان داده اند که از زهر عقرب مي‌توان به عنوان مسکن و در درمان بيماري‌هاي خود ايمني، ارتوروز، سرطان و پاک سازي بدن از تومور‌هاي سرطاني استفاده کرد.
 
  
 

آخرين خبر همدان در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today