مرگ و میر پرندگان به سواحل بندرگز رسید

ايسنا/ رئيس اداره نظارت بر امور حيات وحش اداره کل محيط زيست گلستان گفت: از چند روز قبل تلفات پرندگان مهاجر آبزي در سواحل بندرگز آغاز شده است.
محمود شکيبا رئيس اداره نظارت بر امور حياتوحش اداره کل محيط زيست گلستان اظهار کرد: از سه روز گذشته تاکنون لاشه حدود ۱۵۰۰ پرنده مهاجر در سواحل بندرگز در شرق خليج گرگان جمعآوري شده است.
وي بيان کرد: غالب گونههاي تلف شده از نوع چنگر، فلامينگو و مرغابي هستند.
رئيس اداره نظارت بر امور حياتوحش گلستان بيان کرد: نيروهاي محيط زيست و دامپزشکي بهصورت مستمر در منطقه حضور دارند و لاشه پرندگان را از سطح خليج و سواحل جمعآوري ميکنند.
شکيبا با تأکيد بر پرهيز از نزديک شدن به سواحل، از مردم خواست ر صورت مشاهده پرندگان بيمار يا تلفات غيرعادي پرندگان، مراتب را از طريق شماره ۱۵۴۰ گزارش کنند.
زمستان سال گذشته بيش از ۴۳ هزار قطعه پرنده مهاجر آبزي در محدوده تالاب ميانکاله و خليج گرگان در دو استان مازندران و گلستان تلف شدند. اين تلفات در ابتدا از بهمنماه در محدوده مازندران آغاز شد و رفتهرفته به گلستان رسيد و تا زمان گرم شدن هوا و مهاجرت پرندگان ادامه داشت.
امسال نيز از اوايل بهمنماه تلفات پرندگان در محدوده تالاب ميانکاله و خليج گرگان در استان مازندران آغاز شد و با گذشت ۳ هفته، به سواحل گلستان رسيد.
سازمان دامپزشکي امسال نيز همانند سال گذشته، بيماري بوتوليسم را علت مرگومير پرندگان اعلام کرد.
آخرين خبر گلستان در اينستاگرام :
Instagram.com/golestan_today