نماد آخرین خبر

ماهانه ۲۵ هزار قلم انسولین بین بیماران دیابتی متقاضی توزیع می‌شود

منبع
ايسنا
بروزرسانی
ماهانه ۲۵ هزار قلم انسولین بین بیماران دیابتی متقاضی توزیع می‌شود

ايسنا/ معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي لرستان گفت: ماهانه ۲۵ هزارقلم انسولين بين بيماران ديابتي متقاضي توزيع مي‌شود.

دکتر محسن اسدبيگي، معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي لرستان اظهار کرد: در بحث داروي انسولين کمبود کشوري وجود دارد و خوشبختانه در لرستان با مديريت اين موضوع براي بيماران ديابتي انسولين به اندازه کافي وجود دارد.
وي اضافه کرد: افراد متقاضي با ثبت کدملي خود در سامانه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي لرستان دارو مورد نياز را دريافت مي‌کند.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي لرستان گفت: ماهانه ۲۵ هزار قلم انسولين بين بيماران ديابتي متقاضي توزيع مي‌شود که نسبت به سال گذشته  امسال ۵۰ هزار قلم سهميه اضافه براي استان دريافت کرديم.
اسدبيگي با بيان اينکه برندها و کارخانجات توليد انسولين متفاوت است، اظهار کرد: برخي از مردم به دنبال برند خاص و خارجي هستند که برخي از آنها تحت ثاتير تحريم قرار گرفته و براي واردات آن با مشکل مواجه هستيم و يا با تاخير دريافت مي‌شود و اين مساله‌اي کشوري است و تنها مختص لرستان نيست.
وي با بيان اينکه انسولين انواع مختلفي دارد که ويال‌هاي انسولين و نوع NPH آن در کشور و استان به وفور وجود دارد، عنوان کرد: يکي سري قلم انسولين خارجي لانتوس «LANTUS» وارداتي است که متقاضي زيادي دارد اما به دليلي تحريم و قيمت ارز واردات آن مشکل است.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي لرستان با بيان اينکه کارخانه داروسازي اکسير بروجرد صادر کننده انسولين است، عنوان کرد: اثربخشي برند ايراني و خارجي بين ۱۰ تا ۱۵ درصد باهم متفاوت است و اينگونه نيست که اثربخشي نداشته باشند.

اسدبيگي تصريح کرد: ما مسئول تجاري سازي و توليد يک کارخانه خاص نيستم بلکه هدفمان اين است همه در بازار دارويي باشند و چندين برند هم سفارش مي‌دهيم تا اين دارو به راحتي در دسترس مردم قرار گيرد.
وي در خصوص داروي بيماران خاص با بيان اينکه در اين شرايط کرونايي داروي بيماران خاص براساس پرونده‌اي که در معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي لرستان دارند بين آنها توزيع مي‌شود، گفت: بيماران هموفيلي، دياليزي، ام اس، پيوندي و ... جزو بيماران خاص هستند که داروهاي آنها متفاوت است و بسته به نوع بيماري هر کدام از آنان داروي مورد نياز خود را دريافت مي‌کند.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي لرستان با اشاره به اينکه بيش از ۲۰۰۰ بيمار خاص در استان داريم که داروي خود را از طريق اين معاونت تهيه مي‌کنند، بيان کرد: تمام اين داروهاي تحت پوشش بيمه هستند و براساس پرونده بين آنها توزيع مي‌شود.

آخرين خبر لرستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy