نماد آخرین خبر

طی حوادث سراوان چند نفر کشته شدند؟

منبع
برنا
بروزرسانی
طی حوادث سراوان چند نفر کشته شدند؟

برنا/ استاندار سيستان و بلوچستان با بيان اينکه رسانه‌هاي معاند حوادث سراوان را طوري نشان دادند که انگار ‌قتل عام ‌اتفاق افتاده است‌، گفت: در کمال تاسف در حادثه سراوان سه نفر کشته شدند که دو نفر از آنها در پاکستان و يک نفر در ايران بود.

احمدعلي موهبتي، استاندار سيستان و بلوچستان با بيان اينکه ‌دشمنان درصدد به خطر انداختن امنيت سيستان و بلوچستان هستند و براي اين هدف شوم ‌دست به هر کاري مي‌زنند، اظهار کرد: ‌دشمنان نظام از اين روند به شدت عصباني هستند و طرح و برنامه‌هاي مختلفي را براي توقف و جلوگيري از توسعه استان بکار مي‌گيرند.
وي با اشاره اينکه در حوادث اخير سراوان عده‌اي ‌تحت تاثير اخبار جعلي رسانه‌هاي معاند قرار گرفتند، افزود: ‌اکنون در فضايي هستيم که عقلانيت حاکم نيست، بلکه احساسات و هيجان غلبه دارد، بايد جوانان خود را مراقبت کنيم که احساساتي وارد بازي دشمن نشوند.
استاندار سيستان و بلوچستان افزود: چنانچه خداي نکرده اتفاق ناخوشايندي بيفتد، خشک و تر، شيعه و سني، اصولگرا و اصلاح طلب و مردم و مسئولان باهم مي‌سوزند، دشمن در حال آتش اندازي است و ما نبايد بي‌تفاوت باشيم بايد هوشيار باشيم و مردم قوم خود را هوشيار کنيم.
موهبتي با بيان اينکه حتما از مظلوم دفاع مي‌کنيم و چنانچه مظلومي توسط ماموري کشته شود حتما دادسراي نظام برخورد مي‌کند و از طرفي در مقابل اغتشاشگران هم کوتاه نمي آييم، تاکيد کرد: اميد داريم که پيام و مطالب اين نشست به خوبي منتقل شود، چراکه نقش آفريني مردم اين استان که از بدو پيروزي انقلاب در تمام صحنه‌ها حضوري فعال و چشمگير داشتند از ياد رفتني نيست.
وي با بيان اينکه کساني که آن سوي مرزها نشسته اند و از کشته شدن مردم سخن مي‌گويند چرا در حوادث تروريستي تاسوکي، دارزين و بمب گذاري در مساجد مختلف سکوت کرده بودند؟، ادامه داد: ‌در کجاي دنيا به مقرهاي نظامي و دولتي و حکومتي حمله مي‌شود و حاکميت اجازه مي‌دهد تيري شليک نشود؟ حمله به فرمانداري و بخشداري سراوان در هر جاي دنيا رخ داده بود بسياري از انسان‌ها کشته مي‌شدند؛ اما اينجا اين اتفاق نيفتاد.
استاندار سيستان و بلوچستان با بيان اينکه چنانچه کسي خطايي بکند قطعا با آن برخورد مي‌شود، افزود: در کمال تاسف در حادثه مرزي سراوان سه نفر کشته شدند که دو نفر از آنها در پاکستان و يک نفر در ايران بود؛ اما رسانه‌هاي بيگانه به گونه‌اي اين موضوع را نشان دادند که انگار يک قتل عام در سراوان اتفاق افتاده است.
استاندار سيستان و بلوچستان در بخش ديگري ا‌ز سخنان خود با بيان اينکه اجراي طرح رزاق منافع مافيا را به خطر انداخته است، افزود: بسياري از سوخت کش‌ها فقط راننده هستند و يک نفر با دارا بودن چندين خودرو منافع بسياري کسب مي‌کند و اجازه درآمدزايي به مرزنشينان نمي‌دهد ما با اين مافيا در حال مقابله هستيم.
موهبتي ادامه داد: به دنبال اجراي طرح رزاق 56 درصد تصادفات خودرويي فوتي کاهش پيدا کرده زيرا تعقيب و گريز صورت نمي‌گيرد و جاده‌ها براي آنان امن‌تر شده است.

آخرين خبر سيستان و بلوچستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today