مراجعه ۲۴۸ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری

باشگاه خبرنگاران/ در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۴۸ بيمار مشکوک به علايم کرونا به مراکز درماني استان چهارمحال و بختياري مراجعه کردند.
مجيد شيراني، رئيس دانشگاه علوم پزشکي چهارمحال و بختياري گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۴۸ نفر با علائم باليني مشکوک به کرونا به مراکز درماني استان مراجعه کردند که نتيجه آزمايش ۴۹ نفر از بيماران سرپايي و بستري در مراکز درماني استان مثبت اعلام شد.
او با بيان اينکه هم اکنون ۱۴ بيمار با شرايط وخيم در بخشهاي ويژه مراکز درماني بستري استان هستند، افزود: در مجموع ۱۱۹ نفر در مراکز درماني کرونايي استان بستري هستند که ۸۵ نفر از آنها مثبت قطعي هستند.
شيراني گفت: با فوت يک بيمار ديگر آمار فوتيها بر اثر ابتلا به ويروس کرونا در چهارمحال و بختياري ۷۷۳ نفر است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان افزود:رعايت شيوه نامههاي بهداشتي و پرهيز از حضور در مهماني ها، مسافرتها و تجمعات در پيشگيري از شيوع کرونا تعيين کننده است.