نماد آخرین خبر

سالانه ۸۰ هزار بچه ماهی در چهارمحال و بختیاری زیر پوشش بیمه قرار می‌گیرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سالانه ۸۰ هزار بچه ماهی در چهارمحال و بختیاری زیر پوشش بیمه قرار می‌گیرد

ايرنا/ معاون شيلات و آبزيان سازمان جهادکشاورزي چهارمحال و بختياري با اشاره به ابلاغ دستورالعمل بيمه اجباري آبزيان در استان گفت: سالانه ۸۰ هزار بچه ماهي در استان زيرپوشش بيمه قرار مي‌گيرند.

رضا احمدي، معاون شيلات و آبزيان سازمان جهادکشاورزي چهارمحال و بختياري اظهار کرد: هم‌اکنون سالانه حدود ۲۳ هزار تن ماهي سردآبي در استان توليد مي‌شود که به ازاي هر تن ماهي چهار هزار بچه ماهي نياز است.
وي با اشاره به اجباري شدن بيمه آبزيان گفت: به دليل آماده نبودن زيرساخت‌ها و کم بودن اطلاعات شيلات‌داران و پرورش دهندگان ماهي در خصوص بيمه آبزيان، تاکنون استقبال کمرنگ بوده است.
احمدي گفت: با اجباري شدن بيمه آبزيان، توليدکنندگان از زمان خريد بچه ماهي و يا تخم چشم‌زده بايد علاوه بر پرداخت هزينه ماهي و يا تخم چشم زده، حق بيمه را نيز بر اساس دستورالعمل پرداخت کنند.
احمدي اظهار داشت: هم‌اکنون ۶۴۲ هزار و ۶۲۸ مترمربع شيلات فعال در استان وجود دارد و اجراي بيمه اجباري آبزيان يک راهکاري براي کاهش خسارت به پرورش‌دهندگان ماهي سردآبي است.
معاون خدمات بيمه‌اي بانک کشاورزي چهارمحال و بختياري با اشاره به اجباري شدن بيمه پرورش آبزيان در سطح کشور گفت: اجراي طرح بيمه اجباري مزارع پرورش ماهي در استان در فصل زراعي جديد(اول مهرماه) آغاز و دستورالعمل به شيلات‌داران ابلاغ شده است.
حميد رحيمي با اشاره به اينکه فعاليت در بخش کشاورزي از جمله فعاليت پرمخاطره‌اي است که به صورت مستمر، فعالان و توليدات اين بخش را با خسارت مواجه مي‌کند، افزود: خطراتي از جمله رانش زمين، زلزله، سرمازدگي، سيل، صاعقه، بيماري‌هاي نوظهور و يخ‌زدگي مزارع شيلات را تهديد مي‌کند که بيمه کردن مزارع گامي براي کاهش خسارت شيلات‌داران است.

وي اظهار داشت: در راستاي حمايت از شيلات‌داران از ابتداي سال زراعي جديد طرح بيمه اجباري مزارع پرورش آبزيان از مرحله تخم چشم‌زده تا مزارع پرورش ماهي آغاز شده است و تمامي مزرعه‌داران شيلات مي‌توانند با در دست داشتن مجوز فعاليت و پروانه بهره‌برداري، با مراجعه به شعب بانک کشاورزي، شرکت خدمات بيمه و يا ادارات شهرستان و منطقه نسبت به بيمه کردن مزارع و آبزيان اقدام کنند تا کارشناسان در سريعترين فرصت به واحدهاي آنها مراجعه و براساس تعداد ماهيان و وزن ماهيان نسبت به بيمه کردن هر قطعه ماهي اقدام کنند.
رحيمي افزود: به منظور حمايت از پرورش‌دهندگان ماهي ۵۰ درصد حق بيمه در رابطه با ماهيان چشم‌زده تا وزن پنج گرم و ۶۰ درصد حق بيمه واحدهاي پرورش ماهي توسط دولت پرداخت مي‌شود و پرورش دهندگان ۴۰ تا ۵۰ درصد حق بيمه را پرداخت خواهند کرد.
وي اظهار داشت: برف سنگين، رانش زمين، زلزله، سرما زدگي، سيل، صاعقه، طوفان، گرما زدگي و معدوم‌سازي استخرها در اثر بيماري نوظهور و معدوم ساختن استخرها با ساير بيماري‌ها و يخ زدگي زيرپوشش بيمه هستند.
رحيمي افزود : سال گذشته تنها ۲۳ واحد با حدود هفت هکتار با پرداخت ۲ ميليارد و ۹۰۰ ميليون ريال بيمه شده بود که بيش از ۱۰ ميليارد ريال غرامت پرداخت شد.
هم‌اکنون ۴۰۷ مزرعه پرورش ماهي داراي پروانه بهره‌برداري در سطح استان فعال است که بيش از ۹۹ درصد مزارع در حوضه سرشاخه‌هاي کارون است و سالانه ۲۳هزار تن ماهي سردآبي در استان توليد مي‌شود.

آخرين خبر چهارمحال و بختياري در اينستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday