نماد آخرین خبر

احتمال هجوم ملخ صحرایی به هرمزگان

منبع
فارس
بروزرسانی
احتمال هجوم ملخ صحرایی به هرمزگان

فارس/ مدير حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزي استان هرمزگان گفت: با توجه به پيش بيني فائو و سازمان حفظ نباتات کشور احتمال هجوم ملخ صحرايي در روزهاي آينده به استان بوشهر، هرمزگان و سيستان و بلوچستان بسيار زياد است.

سيد عبدالرضا اشرف منصوري، مدير حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزي استان هرمزگان اظهار کرد: با توجه به پيش بيني فائو و سازمان حفظ نباتات کشور و وجود جمعيت‌هاي انبوه ملخ بالغ در عربستان و وجود جريانات جوي و جهت باد، احتمال هجوم ملخ صحرايي در روزهاي آينده به استان بوشهر، هرمزگان و سيستان و بلوچستان بسيار زياد است.
وي از همه مردم، کشاورزان، دامداران و دريانوردان خواست به محض مشاهده دستجات ملخ، مراتب را سريعا به مراکز جهاد کشاورزي دهستان، مديريت جهاد کشاورزي شهرستان‌ها و سازمان جهاد کشاورزي استان اطلاع دهند تا بلافاصله اقدامات لازم براي شناسايي کانون ريزش ملخ و عمليات مبارزه اقدام شود.

آخرين خبر هرمزگان در اينستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today