لغو حرکت قطار زاهدان _ تهران و ۳ پرواز در زاهدان

توريسم آنلاين/ مديرکل ميراثفرهنگي، گردشگري و صنايعدستي سيستان و بلوچستان گفت: «پرواز شرکت آسمان مسير برگشت مشهد – زاهدان – تهران و همچنين پرواز شرکت ساها از تهران به زاهدان و بالعکس و قطار زاهدان – تهران که قرار بود ساعت ۱۳ امروز انجام شود، به علت شرايط بد جوي لغو شد.»
عليرضا جلالزايي، مديرکل ميراثفرهنگي، گردشگري و صنايعدستي سيستان و بلوچستان امروز ۲۳ اسفندماه ۹۹ اظهار کرد: «ظهر امروز سرعت طوفان شن در زاهدان به ۱۰۱ کيلومتر بر ساعت رسيد و شعاع ديد افقي هم اکنون در فرودگاه بينالمللي زاهدان به صفر رسيده است که بر اين اساس پرواز شرکت آسمان مسير برگشت مشهد – زاهدان – تهران و همچنين پرواز شرکت ساها از تهران به زاهدان و بالعکس به علت اين شرايط جوي لغو شد.»
او گفت: «همچنين حرکت قطار زاهدان – تهران که قرار بود ساعت ۱۳ امروز انجام شود به علت وزش شديد طوفان و احتمال بروز خطر در مسير ريلي، لغو شد.»
«مديرکل ميراثفرهنگي، گردشگري و صنايعدستي استان افزود: «تاکنون خسارات جزئي از شکستن شيشهها، چراغهاي روشنايي و درختان بوستان و محوطه موزه بزرگ زاهدان مشاهده شده و به علت تداوم وزش طوفان در استان، در صورت واردشدن خسارت به موزهها و اماکن و آثار تاريخي، متعاقبا اعلام خواهد شد.»
او خاطرنشان کرد: «به گفته کارشناسان هواشناسي اين طوفان در ۹ سال گذشته بيسابقه بوده و تاحدودي تدابير حفاظتي براي اماکن تاريخي و فرهنگي انديشيده شده است.»