شهرها و استانهای مسافرپذیر احتمالاً "نارنجی" میشوند

تسنيم/ رئيس پليس راهور با بيان اينکه شهرها و استانهاي مسافرپذير در مرز وضعيت نارنجي قرار دارند و تا فردا وضعيت آنها به نارنجي تغيير پيدا ميکند، گفت: سفر به اين شهرها و استانهاي مذکور نيز احتمالاً به مانند آنچه در ايام جاري محدوديت داشته، محدود و ممنوع است.
سردار سيد جمال هاديانفر رئيس پليس راهور پيش از ظهر امروز در حاشيه پانزدهمين همايش سراسري رؤسا و مديران پليس راهور نيروي انتظامي در جمع خبرنگاران با بيان اينکه همکاران بنده با آمادگي کامل در ايام نوروز در 236 هزار کيلومتر از راههاي کشور و يک هزار و 247 شهر کشور انجام وظيفه خواهند کرد، اظهار کرد: از هموطنان ميخواهيم در ايام نوروز از سفر پرهيز کنند.
رئيس پليس راهور با بيان اينکه سفر عامل شيوع بيماري است، گفت: آنچه بهصورت روشن و شفاف به ما ابلاغ شده اين است که تردد و سفر در ايام نوروز در شهرهاي زرد و آبي بلامانع است و ممنوعيت مربوط به تردد و سفر به شهرهاي قرمز و نارنجي خواهد بود.
اين مقام انتظامي ادامه داد: نکته بعدي مربوط به شهرهاي مسافرپذير زردرنگ مانند شيراز و استانهايي همچون گيلان، مازندران و خراسان رضوي است که در مرز وضعيت نارنجي قرار دارند و تا فردا وضعيت آنها به نارنجي برميگردد البته اکنون نيز در اين شهرها به عنوان شهرهاي مسافرپذير محدوديت تردد اعمال ميشود و متخلفان 500 هزار تومان جريمه ميشوند اما فردا (25 اسفند) آخرين وضعيت ابلاغ ميشود که خارج از مطالب عنوان شده نخواهد بود.
وي با بيان اينکه تردد بين شهرهاي زرد به زرد، آبي به آبي، زرد به آبي و آبي به زرد بلامانع است، گفت: کماکان تردد شبانه در تمامي شهرها اعم از قرمز، نارنجي، زرد و آبي از ساعت 21 تا 3 بامداد ممنوع بوده و 200 هزار تومان جريمه در پي دارد.
هاديانفر متذکر شد: اعمال جريمه براي شهرهاي قرمز، نارنجي و افرادي که در ساعات ممنوعه (21 تا 3 بامداد) تردد داشته باشند قطعا اعمال خواهد شد.