ویروس کرونا جان ۷ بیمار را در شهرستان آمل گرفت

ايرنا/ فرماندار شهرستان آمل آمار بستري و فوتيهاي ناشي از ابتلا به ويروس کرونا در اين شهرستان را افزايش اعلام کرد و گفت: طي دوروز گذشته هفت بيمار مبتلا به ويروس کرونا در آمل جان خود را از دست دادند.
عليرضا شريعت فرماندار شهرستان آمل روز سه شنبه در جلسه ستاد کروناي شهرستان آمل اظهار کرد: وضعيت شهرستان آمل بسيار ناپايدار است و باتوجه به روند افزايش بيماران کرونايي در اين شهرستان امکان ورود به وضعيت قرمز وجود دارد.
وي شمار بيماران بستري مبتلا به ويروس کرونا در بيمارستان هاي شهرستان آمل را ١٨٩ نفر اعلام کرد و گفت: بيش از ۲۰ درصد از بيماران کوويد۱۹ مازندران در بيمارستان هاي آمل بستري هستند و اين تعداد در حال افزايش است.
فرماندار آمل علت افزايش تعداد بيماران را نتيجه بازارهاي شلوغ عيد دانست و گفت: هنوز تاثير ديد و بازديدهاي عيد و مسافرتها در شيوع بيماري کرونا نمود پيدا نکرده است که پيش بيني مي شود تا ۱۰ روز آينده اثرات اين دورهمي هاي خطرناک ديده شود.
شريعت با اشاره به اينکه شيوع و همه گيري ويروس در آمل از حالت پلکاني به حالت آسانسوري در آمده است گفت: ۲ هفته پيشرو بسيار حائز اهميت است و همه مردم بايد پروتکل هاي بهداشتي را رعايت کنند و تمام کساني که در ايام عيد به مسافرت رفتند خود را قرنطينه کنند.
بازگشت آمل به محدوديتها
فرماندار شهرستان در خصوص اعمال محدودت هاي کرونايي گفت: برابر مصوبه ستاد استاني مقابله با ويروس کرونامحدوديت هاي کرونايي طبق روال گذشته براي گروه هاي شغلي ۳ و ۴ در اين شهرستان اعمال مي شود و باهرگونه تخلف از محدوديت هاي صورت گرفته برخورد خواهد شد.
وي همچنين از گيت گذاري مجدد در ورودي هاي شهرستان آمل خبرداد و گفت: با توجه به وضعيت نارنجي منع تردد خوردوهاي غيربومي در سطح شهرستان اجرايي خواهد شد و ترد شبانه در سطح اين شهر نيز ممنوع است.
شريعت رستوران ها و تالارها را از مکان هاي پرخطر شيوع کرونا عنوان کرد و گفت : اين مکان ها بايد در اين ايام بسته باشند و تنها به صورت بيرونبر فعاليت کنند، در غيراينصورت پلمب خواهند شد.
شهرستان آمل که در قبل از تعطيلات نوروز در وضعيت زرد کرونايي قرار داشت با افزايش شمار بيماران مبتلابه کوويد ۱۹ در روز ۱۳ فروردين ماه بر اساس ارزيابي اپليکيشن ماسک به وضعيت نارنجي کرونايي تغيير رنگ داد.