کردستان وارد پیک جدید کرونا شد

ايسنا/ معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کردستان با اشاره به پيک جديد کرونا در کردستان، گفت: اين پيک در استان شروع شده و روند صعودي ابتلا به اين بيماري بارديگر آغاز شده است.
ابراهيم قادري، معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کردستان اظهار کرد: سرعت پيشرفت پيک جديد کرونا بسيار بالا است که ميتوان گفت به دليل کروناي جهش يافته اين پيک از پيک قبلي سرعت گسترش بيشتري داشته باشد و افراد زيادي را مبتلا کند.
وي با اشاره به اينکه ۵۰ درصد از نمونه هاي آزمايشي در استان از نوع ويروس جهش يافته است، افزود: مسافرت و ديد بازديد در ايام نوروز موجب شده که درصد گسترده اي از اين آلودگي، انتقال ويروس را چندين برابر کند و وارد اپيدمي جديد شويم.
معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کردستان، در خصوص رنگبندي شهرها از لحاظ کرونا، بيان کرد: به احتمال زياد طي چند روز آينده با توجه به آمار مبتلايان استان به سمت قرمز پيش برود.
لازم به ذکر است؛ در حال حاضر ۲۹۸ بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستانهاي استان بستري که ۴۳ نفر از آنها در بخش ويژه(آي سي يو) هستند.
مسئولين دانشگاه علوم پزشکي استان از مردم درخواست دارند همچنان روند فاصلهگذاري اجتماعي، استفاده از ماسک، شستوشوي مرتب دستها با آب و صابون، اجراي اصول بهداشتي و قرنطينگي را تا قطع زنجيره اين ويروس مهلک رعايت کنند در غير اين صورت افزايش تعداد زياد مبتلايان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهيم بود.