نماد آخرین خبر

ممنوعیت ورود به پارک‌های ملی بمو، قطرویه و بختگان تا نیمه خرداد

منبع
فارس
بروزرسانی
ممنوعیت ورود به پارک‌های ملی بمو، قطرویه و بختگان تا نیمه خرداد

فارس/ با آغاز فصل زاد و ولد حيات وحش؛ بازديد و کوهنوردي در پارک هاي ملي بمو، قطرويه و بختگان به دليل آغاز فصل زاد آوري، تا نيمه خرداد ممنوع است.

ليلا جولايي، رئيس اداره نظارت بر امور حيات وحش با اعلام اين خبر بيان کرد: با توجه به آغاز فصل زايش حيات وحش و به منظور فراهم آوردن محيطي امن براي زاد و ولد وحوش، صدور مجوز​ بازديد و کوهنوردي در پارک هاي ملي بمو، قطرويه و بختگان تا ۱۵ خرداد ميسر نخواهد بود.
ليلا جولايي بيان داشت: از طبيعت‌گردان و کوهنوردان درخواست مي شود در ساير مناطق استان نيز با رعايت اصول طبيعت‌گردي، از جابجا کردن نوزادان حيات وحش خودداري و تمهيدات لازم را به منظور حفظ آرامش منطقه و حيات وحش به عمل آورند.
وي افزود: همچنين در صورت مشاهده و اطلاع از زنده‌گيري نوزادان حيات وحش، موضوع را در اسرع وقت به​ ادارات حفاظت محيط زيست استان اطلاع دهند.


آخرين خبر فارس در اينستاگرام :
https://instagram.com/fars.online