فوت ۲ نفر دیگر بر اثر کرونا در چهارمحالوبختیاری

باشگاه خبرنگاران/ در ۲۴ ساعت گذشته، ۹۵۱ بيمار با علائم باليني مشکوک به بيماري کرونا به مراکز بهداشتي و درماني سرپايي استان مراجعه کردند.
مجيد شيراني، رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد گفت: طي ۲۴ ساعت گذشته ۹۵۱ بيمار با علائم باليني مشکوک به بيماري کرونا به مراکز بهداشتي و درماني سرپايي و بيمارستاني استان مراجعه داشته اند.
شيراني افزود: طي ٢۴ ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپايي، تست ۳۵۹ مراجعه کننده بيمارستاني با علايم باليني مشکوک به بيماري کوويد_۱۹ که در مراکز درماني بستري شده بودند مثبت قطعي اعلام شد.
او اضافه کرد: هم اکنون ۳۸۰ بيمار مثبت قطعي و مشکوک به بيماري کرونا در مراکز درماني استان تحت مراقبت و درمان هستند که از اين تعداد ۳۰۵ نفر مثبت قطعي و مابقي در انتظار پاسخ نتايج آزمايشات براي رد يا تاييد بيماريشان هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد ادامه داد: طي ٢۴ ساعت گذشته متاسفانه دو مورد جديد فوتي گزارش شد و مجموع فوتيهاي ناشي از ابتلا به اين بيماري در چهارمحال و بختياري ۸۳۵ نفر است. شيراني گفت: هم اکنون ۴۷ بيمار با شرايط بحراني و حال عمومي نسبتاً بد در بخشهاي مراقبت ويژه مراکز درماني استان تحت مراقبت و درمان هستند.