۲ بیمارستان جایگزین کرونای اراک در حال پر شدن

باشگاه خبرنگاران/ بيمارستان آيت الله خوانساري و وليعصر اراک هم در حال پر شدن هستند.
سيدمحمد جماليان، رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک با بيان اين مطلب گفت: پيش بيني ميکنيم بيمارستان آيت الله خوانساري اراک که جايگزين سانتر کرونا شده، تا ۴۸ ساعت آينده تکميل ظرفيت شود.
جماليان افزود: پيش بيني ميکنيم مازاد بيماران خنداب، فراهان و کميجان هم به اراک سرريز شوند و با اين حجم مراجعين، قطعاً بيمارستان حضرت، ولي عصر(عج) اراک هم که تعداد ۶۰ تخت به آن افزوده شده پر خواهد شد.
او اضافه کرد: با تکميل ظرفيت بيمارستان ها، پيش بيني ساخت و تجهيز نقاهتگاه در سالن ورزشي مجتمع دانشگاهي پيامبر اعظم(ع) دانشگاه علو پزشکي اراک(سردشت) شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک بيان کرد: اين نقاهتگاه براي کاهش فشار و بار بيمارستانها و مراکز درماني است تا بيماران با علائم خفيفتر و يا جوانتر و يا بيماراني که ۴ الي ۵ روز از بستري آنان گذشته باشد به آنجا منتقل شوند.
او ادامه داد: کمبود تخت براي بستري بيماران کوويد۱۹ در استان مرکزي از جمله مشکلات دانشگاه علوم پزشکي اراک است.
جماليان تصريح کرد: همچنين بر اساس برنامه ريزي انجام شده مقرر بود ۵۰ درصد نيروهاي درماني نيروهاي مسلح و شرکت نفت در اختيار دانشگاه علوم پزشکي استان مرکزي قرار گيرد که تاکنون اين مهم انجام نشده است.
بر اساس آخرين رنگ بندي اعلام شده شهرها از سوي ستاد ملي مديريت کرونا در ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ همه ۱۲ شهرستان استان مرکزي در وضعيت قرمز کرونايي قرار گرفتند و اين استان با ساير رنگها هم خدا حافظي کرد.
طبق اعلام ستاد مديريت کرونا استان مرکزي تعداد ابتلا و فوتيهاي کرونايي اين استان نسب به هفته گذشته حدود دو و نيم برابر شده و استان مرکزي جزو استانهاي بحراني با شيب تند کرونا اعلام شده است.ستاد ملي مقابله با کرونا هم استان مرکزي را در ليست ۱۲ استان با شيب بسيار تند کرونايي اعلام کرد که بايد به شدت مراقبت کرد تا از ميزان خسارت در اين استا کم شود.
بيمارستان اميرکبير اراک هم که به عنوان مرکز دوم کرونا مشخص شده بود پر شده که اين سرعت نشان از سرعت انتقال و چرخش ويروس و ميزان بالاي آلودگي در استان مرکزي است.