۲۵۵ روستای لرستان به اینترنت پرسرعت مجهز شدند

ايرنا/ مديرکل مديريت بحران استانداري لرستان گفت: تعداد روستاهاي مجهز به اينترنت پرسرعت در استان از ۱۸۰ در سال ۹۲ اکنون به ۴۳۵ روستا رسيده است.
مهدي پازوکي، مديرکل مديريت بحران استانداري لرستان اظهار کرد: باتوجه به پايان عمر دولت تدبير و اميد، دستاوردهاي دولت و همچنين تيم کاري آن بايد در لرستان اطلاع رساني شود.
وي با ارائه گزارشي از برخي اقدامات انجام شده طي هشت سال گذشته در لرستان افزود: در ابتداي فعاليت دولت تدبير و اميد تنها يک نيروگاه برق فعال در استان وجود داشت که اکنون به سه نيروگاه ارتقا پيدا کرده است.
وي ادامه داد: تا پايان سال ۹۲ تعداد ۲۳۵ هزار و ۱۱۵ فقره انشعاب آب در لرستان واگذار شده بود که در پايان سال ۹۹ اين رقم به ۳۹۶ هزار و ۳۶۹ فقره رسيده است و در اين مدت ۴۱۵ کيلومتر خطوط انتقال آب به ۵۸۵ کيلومتر افزايش يافت.
پازوکي بيان کرد: سال ۹۲ توليد سالانه محصولات کشاورزي لرستان ۲ هزار و ۲۲۷ تن بود که در پايان سال ۹۹ اين رقم به ۲ هزار و ۹۰۰ تن رسيده است .
وي تصريح کرد: در اين راستا توليدات دامي از ۳۵۰ هزار و ۶۸۴ تن به ۳۵۶ هزار و ۱۲۰ تن، آبزيان از ۲۱ هزار و ۹۰۲ تن به ۳۰ هزار و ۳۰۰ تن و محصولات باغي از ۲۰۶ هزار و ۶۶ تن به ۲۸۲ هزار تن افزايش يافت.
پازوکي گفت: هشت سال قبل، ۵۶۰ هزار نفر جمعيت روستايي استان از خدمات سلامت بهره مند بودند که اين رقم تا پايان پارسال به ۸۲۲ هزار نفر رسيده است.
وي بيان کرد: پس از پيروزي انقلاب، مطالعه يا احداث ۱۳ سد در لرستان شروع شد و اکنون هشت سد در دست اجرا و پنج سد در حال بهره برداري هستند که ۱۵ هزار هکتار به شبکه بهره برداري از سدها افزوده و ۱۰ هزار فرصت شغلي ايجاد خواهد شد.
وي همچنين با اشاره به اينکه هفت هزار و ۷۳۵ کيلومتر طول کل راه هاي لرستان است افزود: پس از پيروزي انقلاب ۱۰۴ کيلومتر آزادراه، ۴۲۲ کيلومتر چهارخطه، ۷۱۳ کيلومتر راه اصلي، ۳۷۴ کيلومتر راه فرعي، ۲۴ کيلومتر راه بين شهري، چهار هزار و ۱۹۰ کيلومتر راه روستايي آسفالته و يکهزار و ۹۰۱ کيلومتر راه شوسه و خاکي در اين استان احداث شد.
مديرکل مديريت بحران استانداري لرستان همچنين افزود: با توجه به بارندگي هاي سال زراعي جاري، ميزان بارش در استان طي بلند مدت ۱۴ درصد و نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد کاهش يافته و وقوع خشکسالي پيشبيني شده است.
پاروکي گفت: از امسال هيچ گونه خسارتي به منازل در بروز حوادث پرداخت نخواهد شد و مردم بايد منازل خود را اعم از شهري و روستايي بيمه اجباري کنند تا بتوانند در زمان بروز حوادث از مزاياي آن استفاده نمايند.