تشدید محدودیتهای کرونایی در اهواز

ايرنا/ رئيس ستاد مديريت و کنترل بيماري کرونا اهواز با اعلام تشديد محدوديتها در اين کلانشهر، گفت: اهواز براي اجراي محدوديتهاي کرونايي، به ۲۴ منطقه، تقسيم شده است.
جمال عالمي نيسي، رئيس ستاد مديريت و کنترل بيماري کرونا اهواز در اين باره اظهار کرد: براي اجراي محدوديتهاي کرونايي، اهواز به ۲۴ منطقه تقسيم شده که در ۱۲ منطقه کارگروهي با مسووليت نيروي انتظامي و در ۱۲ منطقه ديگر کارگروهي با مسووليت سپاه و با همکاري ديگر ادارات، نهادها و دستگاههاي اجرايي محدوديتها اعمال ميشود.
فرماندار اهواز با بيان اينکه محدوديتهاي کرونايي در اهواز براي حفظ سلامت و حفظ جان شهروندان اعمال ميشود، اضافه کرد: بيشتر مردم پروتکلهاي بهداشتي را رعايت ميکنند، اما متاسفانه با وجود اطلاعرساني و تاکيد زياد، برخي شهروندان کرونا را عادي گرفته و پروتکلهاي بهداشتي را رعايت نميکنند که اين بيتفاوتي نه تنها براي خود شخص بلکه براي ديگر شهروندان نيز خطرناک است.
وي درباره محدوديتهاي مشاغل در وضعيت قرمز اهواز گفت: مشاغل گروه يک(ضروري) با رعايت پروتکلهاي بهداشتي مجاز به فعاليت هستند و گروههاي شغلي ۲، سه و چهار تعطيل و يا با محدوديت فعاليت خواهند کرد.
عالمي نيسي ادامه داد: ادارات مستقر در شهرستان اهواز حداکثر با يک سوم کارکنان فعاليت ميکنند و با اداراتي که شيوهنامه بهداشتي را رعايت نکنند برخورد قانوني ميشود.
وي با تاکيد بر رعايت پروتکل هاي بهداشتي افزود: استفاده از ماسک، رعايت فاصلهگذاري اجتماعي و خودداري از تردد غيرضروري در سطح شهر، خطر ابتلا به کرونا را کاهش ميدهد.
استفاده از ماسک اجباري شد
همچنين معاون برنامه ريزي فرماندار و فرمانده قرارگاه عملياتي ستاد مديريت و کنترل بيماري کرونا اهواز، در حاشيه گشت نظارت ستاد مديريت و کنترل بيماري کرونا گفت: جلوگيري اصناف اهواز از ورود افراد بدون ماسک براي پيشگيري از کرونا ضرورت دارد.
حسن احمدي با تاکيد بر رعايت پروتکلهاي بهداشتي از سوي واحدهاي صنفي افزود: اصنافي که مجاز به فعاليت هستند از ورود افراد بدون ماسک جلوگيري کنند و در صورت مشاهده با واحدهاي صنفي متخلف برخورد قانوني ميشود.
وي ادامه داد: در راستاي اجراي مصوبات قرارگاه عملياتي ستادمقابله با کرونا خوزستان، از روز دوشنبه هفته جاري گروههاي بيست و چهار گانه در شرق و غرب اهواز متشکل از مراکز بهداشت، سازمان صمت، نيروي انتظامي و اداره اماکن، اتاق اصناف، شهرداري اهواز، جمعيت هلال احمر،سپاه و فرمانداري اقدام به اجراي گشتهاي مشترک کردند که در نخستين روز تذکرها و اخطارهايي داده شد و تعدادي از اصناف نيز پلمب شدند.
احمدي بيان کرد: انتظار داريم گروههاي شغلي غيرضروري با ستاد مديريت و کنترل بيماري کرونا اهواز همکاري کنند تا اين وضعيت را مديريت کنيم و از اين پيک خارج شويم.
محدوديتهاي کرونايي در خوزستان از ۲۲ فروردين به مدت ۱۰ روز آغاز شده است.