تعطیلی آبدرمانیهای سرعین ادامه مییابد

فارس/ استاندار اردبيل بر تعطيلي آب درمانيهاي سرعين تا رسيدن به وضعيت زرد و آبي تاکيد کرد.
اکبر بهنام جو، استاندار اردبيل در حاشيه جلسه قرارگاه شهيد سليماني شهرستان سرعين اظهار کرد: با اينکه در وضعيت نارنجي، آبدرمانيها ميتوانند باز باشند، ولي بهجهت احتمال ازدحام جمعيت و افزايش بيماري، تصميم بر تعطيلي آبدرمانيها گرفته شد.
وي افزود: با همکاري مردم و اقدامات مسؤولان شهرستان سرعين، وضعيت اين شهرستان از قرمز به نارنجي تغيير يافته که با همکاري مردم قطعا وضعيت نارنجي نيز به زرد تغيير خواهد کرد.
استاندار اردبيل، ميزان رعايت پروتکلهاي بهداشتي در ادارات سرعين را بالاي ۹۵درصد اعلام و بيان کرد: رعايت پروتکلهاي بهداشتي در سطح شهر پايين بوده که تلاش ميشود به ۸۵ درصد برسد.
وي با بيان اينکه تعداد افراد قرنطينه شده در منزل ۵۹ نفر است، ادامه داد: تعداد اندکي از اين افراد که حدود پنج نفر هستند، قرنطينه را رعايت نکرده و تذکرات لازم را دريافت کردهاند.
بهنام جو تصريح کرد: براي افراد قرنطينه در منزل که امکانات و اشخاصي براي کمک ندارند، کمکهاي معيشتي ارائه ميشود.
استاندار اردبيل گفت: در ماه رمضان از سوي قرارگاه شهيد سليماني و با همکاري خيرين، ۳۰۰ بسته معيشتي در سرعين توزيع شده است.