۱۰ هزار دوز واکسن جدید کرونا طی هفته جاری وارد کرمانشاه میشود

ايرنا/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه گفت: تاکنون ۱۶ هزار و ۵۰۰ دوز واکسن کرونا در استان تزريق شده و ۱۰ هزار دوز ديگر نيز ۲ روز آينده وارد کرمانشاه ميشود.
دکتر محمودرضا مرادي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه روز شنبه در نشست ستاد مديريت مقابله با کرونا استان در استانداري کرمانشاه، اظهار داشت: امروز و فردا(۴ و ۵ ارديبهشت) نيز روند واکسيناسيون براي افرادي که در دور نخست واکسينه نشدند و هچنين ساکنان سراي سالمندان انجام مي شود.
وي افزود: از روز دوشنبه نيز مجددا ۱۰ هزار دوز واکسن جديد کرونا در اختيار دانشگاه علوم پزشکي استان قرار مي گيرد و سپس روند تزريق آغاز خواهد شد.
سالمندان، سرطانيها و بيماران خاص در اولويت واکسن
رييس دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه توضيح داد: اين واکسن ها در ميان اولويت بعدي يعني سالمندان بالاي ۸۰ سال سن، بيماران مبتلا به سرطان و ساير بيماران خاص تزريق خواهد شد.
مرادي با بيان اينکه آمار واکسن هاي تزريق شده تا پايان ارديبهشت ماه افزايش پيدا مي کند، گفت: اميدواريم به زودي با راه اندازي خط توليد واکسيناسيون داخلي روند تزريق واکسن در کشور افزايش پيدا کند.
وي در بخش ديگري از صحبت هاي خود به آمار بيماران مبتلايان به کرونا در استان پرداخت و گفت: هم اکنون ۸۱۶ بيمار مبتلا به بيماري کوويد ۱۹ در ۲۵ بيمارستان استان بستري هستند که نسبت به روز گذشته ۴۱ نفر کاهش يافته است.
۸۱۶کرونايي در استان بستري هستند
رييس دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه افزود: در شبانهروز گذشته ۷۵ مورد بيمار مثبت بستري و ۳۴۳ بيمار مثبت سرپايي مبتلا به کرونا در سطح استان شناسايي شدند که نسبت به روز قبل ۱۱ نفر افزايش داشته است.
مرادي همچنين اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۹ بيمار جديد با علايم کوويد ۱۹ در مراکز درماني استان بستري شدند و ۱۷۲ بيمار نيز بعد از بهبودي از مراکز درماني ترخيص شدند.
وي با اشاره به اينکه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ نفر از مبتلايان به کرونا جان خود را از دست دادند، گفت: مجموع جان باختگان بر اثر ابتلاي قطعي به اين ويروس از ابتداي اپيدمي تاکنون به يک هزار و ۶۲۹ نفر رسيده است.
رييس دانشگاه علوم پزشکي در ادامه اعلام کرد در حال حاضر از مجموع ۸۱۶ بيمار بستري در بيمارستانهاي استان کرمانشاه، ۱۴۱ نفر در بخش هاي ويژه بستري هستند.
مرادي افزود: از اين تعداد ۳۲ نفر داراي حال وخيم بوده و از دستگاه تنفس مصنوعي استفاده مي کنند.
وي تصريح کرد: بدون شک ۲ هفته آينده براي ما بسيار دشوار خواهد بود و در صورتي که مردم و مديران با جديت پروتکل ها را رعايت نکنند با مشکل روبه رو مي شويم.