نماد آخرین خبر

مهار آتش‌سوزی جنگل‌های ویژدرون ایلام

منبع
فارس
بروزرسانی
مهار آتش‌سوزی جنگل‌های ویژدرون ایلام

فارس/ دبير ستاد پيشگيري از حريق منابع طبيعي استان ايلام گفت: آتش سوزي در جنگل‌هاي نزديک ويژدرون با تلاش عوامل انتظامي، اهالي محل، عوامل منابع طبيعي و آتش‌نشاني، به طور کامل و بدون هيچ‌گونه خسارت جاني مهار شد.

پاکدل اصلاح، دبير ستاد پيشگيري از حريق منابع طبيعي استان ايلام در حالي که از وقوع آتش سوزي در جنگل‌هاي استان خبر داد، گفت: اين حادثه در جنگل ويژدرون که در ۲۰ کيلومتري شهر ايلام و در نزديکي سد چم گردلان واقع شده است در بعداز ظهر امروز مورخ ۹۹/۲/۱۰ رخ داد.
وي افزود: پس تماس‌هاي مردم جهت اطلاع رساني از آتش گرفتن جنگل‌هاي ويژدرون، مامورين آتش نشاني فورا به محل وقوع حادثه اعزام شدند.
اين مسوول تصريح کرد: با تلاش عوامل انتظامي، اهالي محل، عوامل منابع طبيعي و آتش‌نشاني، آتش به طور کامل و بدون هيچ‌گونه خسارت جاني مهار شد. 
پاکدل اظهار داشت: چون مامورين تمام روز مشغول مهار آتش بودند اطلاعات دقيقي از مساحت و دليل آتش‌سوزي در دست نيست که فردا پس از بررسي‌هاي انجام شده توسط سيستم‌هاي ماهواره‌اي، عوامل موثر در آتش‌سوزي مشخص و اطلاع رساني خواهد شد.


آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/