دمنوش بابونه را در سحر بهجای آب مصرف کنید

ايسنا/ مدير مرکز خدمات تخصصي گياهان دارويي استراتژيک خراسان جنوبي با بيان اينکه مصرف بابونه ميتواند از سردردهاي ناشي از روزه داري جلوگيري کند، گفت: مصرف اين دمنوش در افطار و سحر به جاي آب و يا چاي توصيه ميشود.
حسين راغ آرا، مدير مرکز خدمات تخصصي گياهان دارويي استراتژيک خراسان جنوبي اظهار کرد: بابونه به خاصيت ضد التهابياش شهرت دارد و به همين دليل است که متخصصان طب گياهي مصرف آن را در ماه رمضان توصيه ميکنند.
وي با بيان اينکه مصرف بابونه ميتواند از سردردهاي ناشي از روزه داري جلوگيري کند، افزود: مصرف اين دمنوش در افطار و سحر به جاي آب و يا چاي توصيه ميشود.
مدير مرکز خدمات تخصصي گياهان دارويي استراتژيک خراسان جنوبي با بيان اينکه اين گياه ميتواند حساسيتها و آلرژيها را کاهش دهد، تصريح کرد: مصرف دمنوش بابونه از سرماخوردگي و آنفلوآنزا جلوگيري ميکند و يک گياه ضد ميکروب و ضد ويروس است که به همين دليل مصرف آن در ماه رمضان بسيار موثر خواهد بود.
راغ آرا با بيان اينکه مصرف اين گياه براي افرادي که داراي بيماري نقرس هستند، مفيد است، افزود: کاهش اوره خون و سلامت قلب نيز از خواص اين گياه دارويي است.
وي با بيان اينکه بابونه براي مقابله با عفونتها اثر دارد و همچنين تراکم مخاط را کاهش ميدهد، تصريح کرد: چاي تهيه شده از بابونه يک انتخاب عالي براي درمان سرماخوردگي، عفونت سينوس و آنفولانزا است.
مدير مرکز خدمات تخصصي گياهان دارويي استراتژيک خراسان جنوبي با اشاره به اينکه مطالعات نشان ميدهد استنشاق بخار با عصاره بابونه در معالجه علائم سرماخوردگي مؤثر است، تصريح کرد: چاي يا عصاره بابونه را به صورت غرغره براي مقابله با التهاب غشاهاي مخاطي و داخل گلو و دهان امتحان کنيد.
راغ آرا با بيان اينکه دمنوش بابونه نوعي خيسانده است که از ترکيب بابونه خشک شده با آب جوش بدست ميآيد، اظهارکرد: بابونه ممکن است به عنوان ماده طعم دهنده در غذاها و نوشيدنيها، دهانشويهها، صابونها يا مواد آرايشي مورد استفاده قرار گيرد.
وي با بيان اينکه اين گياه براي تقويت سيستم ايمني بدن مفيد است و عفونتهاي ناشي از سرماخوردگي را از بين ميبرد، بيان کرد: بابونه هنگامي که به عنوان يک محصول گياهي مانند دمنوش يا به عنوان کرم موضعي پوست مورد استفاده قرار ميگيرد، به احتمال زياد از نظر سلامتي يا عوارض جانبي اثرات زيادي روي انسان ندارد.
گياهان دارويي ذخاير ارزشمند خراسان جنوبي بشمار ميروند که علاوه بر حفاظت و احياء، بهرهبرداري صحيح از آن در عرصههاي منابع طبيعي، سبب بهبود سطح سلامت و ارتقاء کيفيت زندگي مردم ميشود. در حال حاضر در خراسان جنوبي ۱۵۰۰ گونه گياهي شناسايي شده که از اين تعداد ۸۰۰ گونه گياهي مفيد توليد ميشود که بايد در زمينه فراوري اين گياهان سرمايهگذاري شود.