موج چهارم کرونا جان ۲۰ شهروند دهلرانی را گرفت

مهر/ سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دهلران گفت: متاسفانه موج چهارم کرونا جان ۲۰ شهروند دهلراني را گرفته است.
عبدالصاحب شريفي، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دهلران بيان کرد: از ابتداي کرونا تا امروز، چهار هزار و ۹۰۰ نمونه تست کرونا از شهروندان گرفته شده است که از اين ميزان ۲ هزار و ۷۰۰ نفر مثبت بوده است.
وي تصريح کرد: از ابتداي سال جاري تاکنون بيش ۲۳۵ نفر در بيمارستان شهداي دهلران بستري شدهاند که از اين تعداد ۴۵ نفر به صورت بستري سرپايي بوده است.
شريفي يادآور شد: با توجه به اينکه شبهاي قدر را درپيش داريم انتظار است مردم با رعايت پروتکلهاي بهداشتي در اين مراسمات حاضر شوند.
سرپرست شبکه بهداشت دهلران ضمن تشکر از همراهي کسبه، بازاريان و مردم با ستاد کرونا، افزود: شهروندان تا زمان فراهم شدن واکسيناسيون عمومي در همچنان دستور عملهاي بهداشتي را رعايت کنند.
دبير ستاد کرونا شهرستان دهلران گفت: انتظار است کسبه و بازاريان همچنان همکاري لازم را با ستاد کرونا شهرستان داشته باشند تا شاهد کاهش مبتلايان در شهرستان باشيم.