نماد آخرین خبر

تجلیل از ۵۰۰ معلم خراسان شمالی در هفته بزرگداشت معلم

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تجلیل از ۵۰۰ معلم خراسان شمالی در هفته بزرگداشت معلم

باشگاه خبرنگاران/ مديرکل آموزش و پرورش خراسان شمالي تجليل از ۵۰۰ معلم در دو طرح ملي و استاني در هفته بزرگداشت معلم خبر داد.

مهدي مودي، مديرکل آموزش و پرورش خراسان شمالي گفت: امسال در دو طرح ملي واستاني از معلمان برتر تجليل خواهد شد.
وي افزود: در طرح ملي(جلوه‌هاي ويژه معلمي) ۱۲۱ معلم در سطح شهرستان و ۱۱ نفر در سطح استان ويک نفر در سطح کشور تجليل مي‌شوند.
مديرکل آموزش و پرورش خراسان شمالي خاطرنشان کرد: در طرح معلمان پويا که طرح استاني است ۳۸۸ معلم برتر در سراسر استان تجليل مي‌شوند.
مودي ادامه داد: براي ۸۸ درصد از دانش آموزان امتحانات به صورت غير حضوري با مسئوليت معلم و نظارت مدير مدرسه انجام مي‌شود و فقط براي ۱۲ درصد آزمون‌هاي پايه‌هاي نهم و دوازدهم حضوري صورت مي‌گيرد.
وي گفت: ۴ دستورکار سازماندهي نيروي انساني، مستند سازي املاک، مرور بسته‌هاي تحولي، نحوه برگزاري اجلاس روساي آموزش و پرورش که بعد از هفته معلم در اولويت قرار گيرد.

آخرين خبر خراسان شمالي در اينستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره