نماد آخرین خبر

۷۲۸۲ نفر در خراسان جنوبی علیه کرونا واکسینه شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۷۲۸۲ نفر در خراسان جنوبی علیه کرونا واکسینه شدند

ايرنا/ دبير ستاد دانشگاهي پيشگيري و کنترل کرونا در خراسان جنوبي گفت: تاکنون ۱۶ هزار و ۸۵۵ دز واکسن کرونا به استان وارد شده و طبق مشخصات به هفت هزار و ۲۸۲ نفر واجد شرايط تزريق شده است.

غلامرضا شريف‌زاده، دبير ستاد دانشگاهي پيشگيري و کنترل کرونا در خراسان جنوبي روز شنبه بيان داشت: واکسن‌هاي وارد شده از کشورهاي هند، روسيه، کره جنوبي و چين بوده و بيشترين نوع واکسن استفاده شده در استان خراسان جنوبي از نوع "اسپوتنيک وي" است.
وي گفت: واکسيناسيون بيماري کوويد ۱۹ در خراسان جنوبي از ۲۶ بهمن ۹۹ شروع شد و در اولين مرحله ۷۵ نفر از کادر درمان کرونا واکسينه شدند.
دبير ستاد دانشگاهي پيشگيري و کنترل ويروس کرونا دانشگاه علوم پزشکي بيرجند افزود: تاکنون ۷۰ درصد از کادر درمان استان واکسينه شدند و ۳۰ درصد باقيمانده هم به‌زودي واکسينه خواهند شد.
وي بيان کرد: دانشجويان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکي نظير دانشجويان پزشکي و دندانپزشکي که به صورت مستقيم با بيماران کرونايي سر و کار دارند جزو جامعه هدف در تزريق ويروس کرونا قرار گرفتند و واکسيناسيون اين گروه نيز از هفته گذشته آغاز شد.
شريف‌زاده با بيان اينکه تاکنون هيچ گونه عارضه حاد ناشي از واکسيناسيون مشاهده نشده است اظهار داشت: سردرد، سرگيجه و کوفتگي از عوارض عادي واکسن کرونا است که مشکل خاصي براي دريافت‌کنندگان ايجاد نمي‌کند.
وي گفت: تاکنون بخشي از جانبازان، پاکبانان، سالمندان و بيماران خاص در خراسان جنوبي واکسينه شدند و اين روند با هر سهميه ورودي به استان ادامه خواهد داشت.

دبير ستاد دانشگاهي پيشگيري و کنترل ويروس کرونا در خراسان جنوبي افزود: واکسيناسيون عمومي سالمندان از هفتم ارديبهشت آغاز شد و در اين مرحله واکسن براي سالمندان بالاي ۸۰ سال تزريق مي‌شود.
وي گفت: همکاران ما با سالمنداني که در سامانه سيب ثبت‌نام کردند، تماس مي‌گيرند و سالمنداني که تاکنون نسبت به ثبت نام در اين سامانه اقدام نکردند بايد هرچه زودتر ثبت‌نام کنند.
شريف‌زاده اظهار داشت: توصيه مي‌شود اين اقدام توسط اطرافيان سالمندان صورت گيرد و خودشان به مراکز بهداشت مراجعه نکنند.
وي افزود: با توجه به بررسي و نظارت صورت گرفته هيچ گونه تخلفي در زمينه تزريق واکسن کرونا تاکنون در استان خراسان جنوبي گزارش نشده است.
اولين مورد ابتلا به بيماري کوويد ۱۹ در خراسان جنوبي اوايل اسفند ۹۸ در پي همه‌گيري جهاني ويروس کرونا اعلام شد و پس از گذر خيزهاي اول و دوم بيماري در فروردين و تير ۹۹، روند بيماري بار ديگر در مهر سال گذشته صعودي شد که اين روند تا آبان و آذر ماه ادامه يافت به طوري که آمار مبتلايان روزانه(۲۴ ساعت) سه رقمي و فوتي‌هاي کرونا در اين استان دورقمي شد.
موج سوم کرونا در خراسان جنوبي آبان و آذر سال گذشته بود که وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي از آن به عنوان موج سهمگين و خطرناک کرونا ياد کرد و با همراهي مردم، اصناف، رسانه‌ها، دستگاه‌هاي اجرايي و تلاش ستودني مدافعان سلامت مهار شد.
نمودار شناسايي بيماران مبتلا به کرونا و بستري بيماران کرونايي در موج چهارم کرونا از اوايل هفته دوم فروردين امسال در خراسان جنوبي صعودي شد و شهرستان بيرجند بيشترين موارد مثبت جديد را در اين مدت به خود اختصاص داده است.
براساس آخرين رنگ‌بندي شهرستان‌ها که ششم ارديبهشت از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي منتشر شد، شهرستان‌هاي بيرجند، فردوس، طبس و زيرکوه در وضعيت قرمز(خيلي پرخطر)، شهرستان‌هاي قاينات، سربيشه و سرايان در وضعيت نارنجي(پرخطر) و شهرستان‌هاي خوسف، نهبندان، بشرويه و درميان در وضعيت زرد(متوسط خطر) هستند.
خراسان جنوبي ۱۱ شهرستان و حدود ۸۰۰ هزار نفر جمعيت دارد.

آخرين خبر خراسان جنوبي در اينستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today