نماد آخرین خبر

برگزاری آیین لیالی قدر در مساجد کهگیلویه و بویراحمد

منبع
شبستان
بروزرسانی
برگزاری آیین لیالی قدر در مساجد کهگیلویه و بویراحمد

شبستان/ مديرکل تبليغات اسلامي استان کهگيلويه و بويراحمد گفت: مراسم ليالي پرفيض قدر در مساجد داراي شرايط و با رعايت پروتکل هاي بهداشتي ستاد کرونا برگزار مي شود.

حجت الاسلام سيد رضا افتخاري، مديرکل تبليغات اسلامي استان کهگيلويه و بويراحمد ضمن تسليت فرا رسيدن سالروز شهادت مولي الموحدين امام علي(ع) اظهار کرد: در آستانه شب‌ هاي قدر برگزاري مراسم اين شب‌ ها در مساجد استان‌ کهگيلويه و بويراحمد با رعايت شرايط بهداشتي تعيين شده انجام مي گيرد.
وي گفت: مساجد حداکثر ۲ ساعت مي‌ توانند باز باشند و شرکت کنندگان در مراسم بايد با فاصله از يکديگر بنشينند.
مديرکل تبليغات اسلامي استان کهگيلويه و بويراحمد يادآور شد: رعايت فاصله گذاري اجتماعي و به همراه داشتن سجاده، مهر، قرآن و مفاتيح براي شرکت کنندگان در اين آئين معنوي ضروري است.
حجت الاسلام افتخاري يادآور شد: مساجد با فضاي بسته حتما بايد تهويه مناسب داشته باشند و همچنين شرکت در مراسم مساجد بدون ماسک و دستکش ممنوع بوده؛ ضمن اينکه کودکان، افراد مسن و کساني که بيماري زمينه‌ اي دارند بايد از حضور در مساجد خودداري کنند.
وي ادامه داد: امسال مراسم شب هاي احيا با محدوديت زماني دو ساعته و با رعايت همه پروتکل‌ هاي بهداشتي و نيز پروتکل‌ هاي اعلامي‌ از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي برگزار مي شود.
مديرکل تبليغات اسلامي استان کهگيلويه و بويراحمد گفت: همکاري مردم با مسئولان و ستاد ملي کرونا نقش مهمي در تحقق اهداف و قطع زنجيره بيماري دارد و بايد همه پايبند به پروتکل‌ هاي بهداشتي باشند.
گفتني است، شب‌ هاي نوزدهم، بيست و يکم و بيست و سوم ماه مبارک رمضان به عنوان ليالي پرفيض و پربرکت قدر در نزد شيعيان و بسياري از مسلمانان جهان داراي جايگاه با عظمتي است و مردم در اين شب‌ ها به قرائت ادعيه، اقامه نماز و انجام مستحبات و شب زنده داري مشغول مي‌ شوند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar