نماد آخرین خبر

راهپیمایی روز قدس در استان بوشهر برگزار نمی‌شود

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
راهپیمایی روز قدس در استان بوشهر برگزار نمی‌شود

باشگاه خبرنگاران/ رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان بوشهر گفت: امسال به دليل شرايط کرونايي همچون سال‎‌هاي گذشته راهپيمايي خودرويي و سنواتي روز قدس برگزار نمي‌‏شود.

حجت الاسلام يوسف جمالي، رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان بوشهر با بيان اينکه ويژه برنامه‎‌هاي گراميداشت هفته قدس در استان بوشهر با محوريت برگزاري بر بستر فضاي مجازي آغاز شده است، اظهار کرد: با اين حال باتوجه به اهميت موضوع در هفته قدس ۳۰ ويژه‌‏برنامه در استان بوشهر تدارک ديده شده که اميد است اين برنامه‏‌ها بتواند خلاء برگزار نشدن راهپيمايي روز قدس را پر کند.
وي بيان کرد: شعار بزرگداشت هفته قدس "مقاومت فسطين، مکتب سردار سليماني و بيداري اسلامي" نام‎گذاري شده که سعي بر اين است در تمام برنامه اين شعار اساسي پياده‎ سازي شود.
رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان بوشهر ادامه داد: امروز که تفکر غرب‏گرا و ليبرالي عليه سردار سليماني حجمه وارد کرده بايد به هر اندازه که مي‌توانيم به سمت مکتب سردار سليماني و شاخصه ‏هاي آن پرداخته شود.
جمالي عنوان کرد: در اين زمينه روز چهارشنبه ويژه ‏برنامه ‏اي با حضور حسين اکبري دبير مجمع جهادي بيداري اسلامي و معاون فرهنگي سپاه قدس با عنوان نقش سردار سليماني در بيداري اسلامي و مقاومت فلسطين در بوشهر به صورت مجازي برگزار خواهد شد.
وي گفت: دوگانگي ميدان و ديپلماسي که اين روز‌ها با موضوع سردار سليماني مطرح شده تنها نام آن ميدان و ديپلماسي است، ولي طرح آن در اصل ليبرال و مقاومت است.
رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان بوشهر عنوان کرد: مقاومت يک معناي عام است و براي نمونه حتي در اقتصاد نيز با رهنمود‌هاي رهبر انقلاب به نام اقتصاد مقاومتي نام‏گذاري شده است.
جمالي ادامه داد: براي بزرگداشت هفته قدس در استان با فعاليت پايگاه‏‌هاي در سطح شهر بوشهر براي تناسب فضاي شهر با مناسبت بزرگداشت روز قدس اقدام به آذين‎ بندي خودرو‌ها و نصب پرچم‎‌هاي ايران و فلسطين مي‏ کنند.
وي افزود: برگزاري مسابقه کتابخواني، راه ‏اندازي واحد پاسخ به شبهات پيرامون مسئله فلسطين و روز قدس، برگزاري ويژه برنامه ‎هاي از سوي کانون فرهنگي مساجد از ديگر برنامه ‏هاي تدارک ديده شده براي بزرگذاشت روز قدس در استان بوشهر است.
رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان بوشهر ادامه داد: در روز جمعه نيز در سراسر استان در ميدان‏‌هاي با نام قدس و فلسطين پرچم رژيم اشغالگر قدس به آتش کشيده خواهد شد.
جمالي گفت: رزمايش ثامن نيز با مشارکت معاونت فرهنگي سپاه امام صادق(ع) در فضاي مجازي و با محوريت گروه‏ ها و کانال‏ هاي مرتبط با موضوع فلسطين برگزار خواهد شد.
رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان بوشهر در ارتباط با اهميت مشارکت حداکثري در انتخابات نيز، بيان کرد: بايد با مطرح کردن دستاورد‌هاي نظام از مظلوميت انقلاب دفاع و زمينه مشارکت حداکثري فراهم شود.
جمالي افزود: دستاورد‌ها بايد به خوبي گفته شود چرا که برخي وقت‎ها يک شبهه منجر به حضور پيدا نکردن افراد پاي صندوق راي مي‏‌شود.
وي عنوان کرد: برگزاري مجامع علمي و کرسي آزاد انديشي در دانشگاه‌ها از ديگر موارد مورد نياز براي تحقق مشارکت حداکثري در انتخابات است.
رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان بوشهر گفت: شاخص‌هاي کانديد اصلح نيز مبناي آن ديدگاه رهبر معظم انقلاب است که همگان بايد توجه و اهتمام جدي به آن داشته باشند.


آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/