ایسنا/ کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: قبل از انجماد سبزیجات و میوه ها در فریزر، آنها را آنزیم زدایی کنید تا تازگی خود را حفظ کرده و بافت سفت و سختی پیدا نکنند.

مهندس لاله مظفری، کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: آنزیم زدایی(بلانچینگ ) نوعی فرآیند پخت است که در آن مواد غذایی، به ویژه سبزیجات یا میوه، به میزان بسیار اندک در آب جوش پخته شده و پس از بیرون آوردن از اب جوش، داخل آب یخ فراوان غوطه‌ور شده و یا زیر جریان آب سرد قرار می گیرند(شوک دادن یا تازه سازی) تا فرآیند پخت متوقف شود.
وی افزود: آنزیم زدایی مواد غذایی کمک می کند که مواد غذایی با گذشت زمان کیفیت خود را در اثر آنزیم های طبیعی موجود در سبزیجات و میوه جات از دست ندهند. 
وی گفت: این عمل(آنزیم زدایی) همچنین برای حفظ رنگ و طعم مواد مغذی بکار می رود.
به گفته مظفری مزایای دیگر آنزیم زدایی شامل آفت زدایی و کاهش میکروب های موجود است. 
وی گفت: توصیه می شود قبل از انجماد سبزیجات و میوه ها در فریزر، آنها را آنزیم زدایی کنید تا تازگی خود را حفظ کرده و بافت سفت و سختی پیدا نکنند.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today