واکسیناسیون کرونا برای بیماران خاص بروجرد در منزل انجام شود

تسنيم/ رئيس انجمن بيماران خاص شهرستان بروجرد گفت: با توجه به اينکه خطر ابتلا به کرونا براي بيماران خاص بيشتر است واکسيناسيون بيماران خاص بروجرد در منزل انجام شود.
فاطمه ياراحمدي، رئيس انجمن بيماران خاص شهرستان بروجرد اظهار داشت: بيماران خاص و ام. اس جزء اقشار آسيب پذير جامعه هستند و به خاطر بيماري و داروهايي که مصرف ميکنند بيشتر از افراد سالم در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند. تعداد بيماران خاص و صعب العلاج در شهرستان بروجرد بالغ بر 5000 نفر هستند که لازم است براساس اولويت واکسينه شوند.
وي افزود: در مرحله اول طرح واکسيناسيون تعداد 50 نفر از اين افراد و در مرحله دوم طرح تعداد 450 نفر از سهميه واکسن کرونا برخوردار بودهاند که با توجه به هماهنگيهاي به عمل آمده با شبکه بهداشت و درمان بقيه بيماران نيز واکسينه ميشوند.
رئيس انجمن بيماران خاص شهرستان بروجرد عنوان کرد: يکي از شعارهاي مهم براي پيشگيري و کنترل بيماري کرونا «در خانه بمانيم است» اگر رعايت کنيم و در خانه بمانيم ميتوانيم اين ويروس را کنترل کنيم، شرايط بيماران خاص مساعد نيست و اين تعداد عزيزان که مبتلا به بيماريهاي خاص هستند بايد براي تزريق واکسن از منزل خارج شده و به درمانگاهها مراجعه کنند همين امر سبب ميشود بيماراني که مبتلا به ام. اس هستند در معرض خطر جدي ابتلا به کرونا قرار گيريد.
وي با اشاره به اين که انجمن بيماران خاص بروجرد غير دولتي و با حمايت خيرين اداره ميشود گفت: بيماران دياليزي، تالاسمي و ساير بيماران خاص، حداقل براي انجام امورات درماني خود دو يا سه مرتبه به بيمارستان مراجعه ميکنند به همين دليل بايد رعايت حداکثري براي اين عزيزان در نظر گرفته شود در ضمن تعدادي از بيماران خاص ما ساکن روستا هستند بنابراين ميطلبد که واکسيناسيون اين افراد در زماني خاص و مجزا از ساير افراد باشد.اين عزيزان هم از نظر جسمي و هم از نظر مالي نياز به حمايت و کمک دارند و مسئولان نيز براي حفظ سلامت اين قشر ضعيف بايد طوري برنامه ريزي کنند تا طرح واکسيناسيون اين افراد در منزل انجام شود.
ياراحمدي تاکيد کرد: بيماران خاص ما چه در شهرستان و چه آنهايي که ساکن روستا هستند از اقشار ضعيف و کم درآمد جامعه هستند و براي رفتن به مراکز درماني و بيمارستانها از وسايل نقليه عمومي استفاده ميکنند، اين افراد با شرايط و مشکلات بدي دست و پنجه نرم ميکنند، حتي تعدادي از اين عزيزان که وضعيت بهتري نسبت به بقيه دارند و از قشر و طبقه متوسط هستند به دليل هزينههاي بالاي درمان و از کار افتادگي جسمي شرايط مالي خوبي ندارند و با مشکلات مالي روبرو هستند که بايد براي رفع اين مشکلات و موانع مسئولان اقداماتي را انجام دهند.