شایعه تعویق دربی پایتخت قوت گرفت

برترين ها/ ديدار تيمهاي پرسپوليس و سپاهان و همچنين دربي پايتخت به احتمال زياد با دو روز تاخير برگزار خواهد شد.
باتوجه به اينکه در برگزاري اولين جلسه تمريني پرسپوليس تعويق 48 ساعته به وجود آمده بود، شايعاتي پيرامون تعويق ديدار تيمهاي پرسپوليس-سپاهان و به تبع آن دربي پايتخت شنيده ميشد و حالا محمدحسين ميثاقي در برنامه فوتبال برتر آن را اعلام کرد.
در صورتي که اين اخبار و شايعات رسمي شوند، بازي تيمهاي پرسپوليس و سپاهان به جاي روز جمعه اين هفته، يکشنبه برگزار خواهد شد اما برنامه ديدار تيمهاي استقلال و ذوب آهن بدون تغيير ميماند و روز جمعه 17 ارديبهشت به انجام ميرسد.
همچنين با تعويق دو روزه ديدار پرسپوليس و سپاهان، بازي دربي نيز از چهارشنبه 22 ارديبهشت، به روز جمعه 24 ارديبهشت موکول خواهد شد و پس از آن احتمالا اردوي تيم ملي تشکيل ميشود.
سازمان ليگ و باشگاههاي پرسپوليس، استقلال و سپاهان فعلا واکنشي به اين شايعات نداشتهاند.
در روزهاي اخير باشگاه پرسپوليس تاکيد داشت که ابتدا بايد تيم استقلال بازي معوقه خود مقابل سپاهان را برگزار کند تا دو تيم با تعداد بازي برابر به استقبال دربي بروند اما سازمان ليگ با توجه به فشردگي مسابقات با آن مخالفت کرد.