برداشت ۴۵۰ تُن ماهی صادراتی از ۱۲ قفس دریایی در قشم

ايسنا/ مدير شيلات و کشاورزي سازمان منطقه آزاد قشم گفت: ۴۵۰ تُن ماهي صادراتي از ۱۲ قفس دريايي در قشم برداشت شد.
منصور آزاد، مدير شيلات و کشاورزي سازمان منطقه آزاد قشم اظهار کرد: اين ماهيها از نوع سي باس، با هدف تحقق شعار توليد، مانعزداييها، پشتيبانيها و کمک به تأمين امنيت غذايي کشور در سال جديد توليد شده است.
وي اضافه کرد: سياست سازمان منطقه آزاد قشم در توسعه مزارع دريايي با مشارکت سرمايهگذاران منطقه، دستيابي به افزايش توليد ماهي و کمک به کاهش فشار به ذخاير آبزيان بومي موجود در خليجفارس است.
مدير شيلات و کشاورزي سازمان منطقه آزاد قشم بيان کرد: ظرفيت توليد پرورش ماهي درقفس در جزيره قشم، سالانه ۸۶ هزار تُن است که پيش بيني ميشود تا پايان نيمه نخست امسال، ۱۰ هزار تُن آن محقق شود.
آزاد با اشاره به اينکه هم اکنون پنج شرکت در حوزه پرورش ماهي در قشم فعاليت ميکنند که نخستين شرکت(طلايه داران امين قشم) از سال ۱۳۹۴ با دوازده قفس ۵۰ تُني آغاز به کار کرده است، تصريح کرد: پيشبيني اين مرکز توليد سالانه ۲ هزار تُن ماهي براي ورود به چرخه صادرات و ارزآوري است که تا پايان امسال با به آباندازي ۱۲ قفس ديگر، عملياتي ميشود.
همچنين مدير شرکت پرورش ماهي در قفس طلايهداران امين قشم با بيان اينکه امسال قفسهاي ساخت ايران راه اندازي ميشود، عنوان کرد: بچه ماهيهاي چهار تا ۵ گرمي از کشورهاي فرانسه، استراليا و تايلند وارد کشور ميشوند و پس از گذشت حدود ۹ ماه، با وزن تقريبي يک کيلوگرم آماده برداشت است.
قاسم عسکري با اشاره به اينکه ۸۰ درصد ماهيهاي برداشت شده به خارج از کشور صادر ميشود و ۲۰ درصد باقيمانده نياز داخلي را تامين ميکند، اضافه کرد: اکنون از ۱۲ قفس فعال در آبهاي قشم، هرکدام بسته به اندازه بين ۳۸ تا ۶۰ هزار قطعه بچه ماهي در خود ذخيره ميکند.
وي با بيان اينکه اين ماهيها از بيستم فروردين تا انتهاي خرداد برداشت ميشوند، عنوان کرد: با راه اندازي قفسهاي جديد شمار نيروهاي شاغل در اين بخش بهصورت مستقيم و غيرمستقيم، به صد نفر، يعني دو برابر افزايش مييابد.